Samo za zvezdaške oči - Luka ponovo u crveno-belom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.09.2014.
11:23
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević u ponedeljak je ponovo zadužio crveno-beli dres nakon što je u Pireju predstavljen kao novo pojačanje Olimpijakosa.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Srpski internacionalac Luka Milivojević nije uspeo da se u Anderlehtu izbori za mesto u prvom timu zbog čega je stručni štab odlučio da je najbolje da u narednih godinu dana ode na pozajmicu u Olimpijakos.

Bivši vezista Crvene zvezde u ponedeljak je promovisan u Pireju a tom prilikom je dolazak u Olimpijakos opisao kao "povratak kući"!

"Ponosan sam što sam deo ovog velikog kluba. Dobro znamo kakav odnos imaju moj bivši klub Crvena zvezda i Olimpijakos i zato mogu da kažem da sam se vratio... kući! Ne mogu da dočekam da ponesem crvenu i belu, boje moga srca" izjavio je Milivojević.

Kragujevčanin je karijeru počeo u Radničkom da bi se potom preselio u Rad iz kojeg 2012. prelazi na "Marakanu".

Za samo godinu dana igranja u Crvenoj zvezdi privukao je interesovanje više evropskih klubova a crveno-beli su ga leta 2013. prodali Anderlehtu u kojem se posle dobrog početka našao na margini.

U narednih godinu dana, kao pozajmljen igrač belgijskog šampiona, Milivojević je braniti boje Olimpijakosa sa kojim će imati priliku da nastupa u Ligi šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke