Samo što su ušli u PL, a već razmišljaju o tituli!

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.11.2018.
17:08
Izvor: Sportske.net

Malo je reći da su ambiciozni.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Vulverhempton Vonderersi su minule sezone u dominantnom maniru osvojili Čempionšip, ljubitelji ostrvskog fudbala su jedva čekali da ih vide u elitnom rangu.

Dobro su počeli, ali u poslednje vreme ipak pružaju nešto slabije partije, reklo bi se da plaćaju danak kratkoj rotaciji, kako je Espirito Santo u prvih 13 kola uglavnom izvodio istu startnu postavu.

Ipak, unutar kluba veruju da ove sezone mogu da završe u prvih 10, a već od naredne sezone imaju daleko ozbiljnije planove.

Prvotimac Met Doerti je izjavio da je cilj uprave da u narednih šest godina osvoje titulu u Premijer ligi!

On je istakao da je cilj da se već naredne sezone izbori izlazak u neko od evropskih takmičenja, a da će se nakon toga raditi na sastavljanju tima za osvajanje titule.

"Ideja je verovatno da se najpre izbori Evropa, da se završi u prvih šest, sedam. A onda mislim da žele da osvoje Premijer ligu u narednih pet, šest godina.

Vidim to kao njihov cilj. Naravno veoma je uzbudljivo biti deo svega toga sada, na samom početku. Nadam se da ću ostati ovde kada se to dogodi
", izjavio je Doerti.

Vulverhempton

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VANDAL_boys
Friday, 30.11.2018
19:08
avatar
ADP_10
Friday, 30.11.2018
18:46

Stvarni fudbal nije isto sto i master liga. U PL ima mnogo ajkula. Koliko samo jedan Arsenal ceka na titulu, Liverpul i Totenhem da ne pominjem. Lester od pre par sezona je pokazatelj da je sve moguce, al to se desava jednom u nekoliko decenija.