Samo par sati posle Murinjovog otpuštanja, Sparsi povukli isti potez kao Junajted!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 18.12.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net

Totenhem se i zvanično oglasio.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Žoze Murinjo je danas dobio otkaz, a samo juče Mančester junajted je prema pisanju engleskih medija aktivirao opciju u ugovoru Entonija Marsijala i sa Francuzom automatski produžio saradnju na još godinu dana, do leta 2020. godine.

Tako je bivši igrač Liona i Monaka ugovorom za Junajted vezan još 18 meseci, jasno je da je uprava želela da sa Marsijalom potpiše novu saradnju, pa se čini da bi ovaj potez mogao da znači i njegov odlazak iz kluba u narednih godinu i po dana.

Danas je i Totenhem izveo isti manevar sa jednim od svojih najboljih igrača, naime, aktivirali su opciju u ugovoru Jana Vertongena i vezali Belgijanca do leta 2020. godine.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je u Severni London stigao 2012. godine iz Ajaksa, jedan je od igrača sa najdužim statusom u klubu, a videćemo da li će dočekati istek saradnje sa "Pevcima", ili je ovaj potez uprave samo pokušaj da se na njegovom odlasku zaradi.

Čini se ipak da situacija nije ista kao sa Marsijalom, Vertongen će pred istek saradnje napuniti 33 godine, dok će Marsijal bez ugovora ostati kada bude napunio 24 godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke