Šamar za Murinja, evo šta klub neće uraditi u januaru!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 14.11.2018.
08:42
Izvor: Sportske.net

U neku ruku, ovaj potez je očekivan...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Stvari u Junajtedu su sve lošije. Odnosi u svlačionici zategnuti, pisali smo da većina igrača smatra da Matić ima popust kod Murinja, da iako se smirila situacija sa Pogbom, Francuz i dalje razmišlja o odlasku, da čak i De Hea ne želi da produži ugovor jer ne vidi budućnost kluba.

Marsijal traži duplu platu, klub će mu, ako nastavi da igra ovako izaći u susret, a Murinjo traži da Mati i Ereri budu ponuđeni novi ugovori.

Portugalac namerava da se oslobodi Baija, svog prvog pojačanja i Roha kako bi prikupio novac za štopera, ali izgleda da od toga nema ništa.



Danas mediji u Engleskoj tvrde da je situacija takva da Murinjo neće dobiti pojačanja u januaru, osim ako ne smanji značajnije razliku u odnosu na Arsenal i Totenhem. Tačnije, njegov sukob sa Vudvordom traje, u klubu smatraju da je već previše potrošio, a da su rezultati nikakvi i kako rekosmo, ako ne uđe u Ligu šampiona dobiće otkaz.

Logično je da klub ne kupuje jer ne veruju da mogu do top 4 ako razlika bude desetak bodova, plus, ne nameravaju da Murinjo bira igrače jer sledeće godine neće biti tu. Pisali smo, ponovimo još jednom, bez Lige šampiona, redosled poteza je već poznat.



To znači da će ostati i bez plate, jer po ugovoru, neigranje u Ligi šampiona je penal za trenera koji ostaje bez jednogodišnjih primanja, u pitanju su 15 miliona evra.

U svakom slučaju, malo ko je na Murinjovoj strani, čini se da i on sam ne zna izlaz iz situacije, upravo jer su fudbaleri na kojima je insistirao promašaji.

Najveći od svih Aleksis Sančez koji je nuđen PSŽ i Realu i koji ima platu dva miliona funti mesečno, što je neverovatno i što jasno niko neće platiti. Čak, priča se da bi ga Junajted pustio za sitan novac samo da se oslobodi faraonskog ugovora, ali interesanata jednostavno nema.

Ipak, Murinjo neće podneti ostavku, ni ako ne dobije pojačanja, želi da natera klub da ga smeni, ali kako rekosmo, Junajted to neće uraditi do leta.

Nemaju ni rešenje, Zidan ih je odbio, a usresredili su se na Poketina, videćemo koliko je to uopšte realno na leto.

Bilo kako bilo, situacija je veoma teška, poraz od Sitija, odnosno način na koji se videla razlika u klasi samo je dodatno produbio probleme i sumnje u trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Galeb Galeb
Thursday, 15.11.2018
20:17

Poketino - šta je on osvojio - večno drugi isto ko Klopp (osim jedno prvenstvo). možda su dobri treneri ali su gubitnici.

avatar
StefMU
Wednesday, 14.11.2018
17:59

Nemoj Baija da dira bre!!!

avatar
Red blood
Wednesday, 14.11.2018
11:18

Nego..zna li neko sta je sa Pingvinom?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 14.11.2018
12:34

Ceka da Junajted pobedi Liverpul, onda ces ga videti u suprotnom produzuje mu se boravak u zemlji Rupiji.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 14.11.2018
09:51

Za ovog Sanceza mi je bas drago sto je propo. Jos jedan u nizu koji je igrao najbolji fudbal u Arsenalu i pobegao ,a nakon toga skroz pukao.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 14.11.2018
13:02

Nije on propao, on je dosao kod nas zbog novca, inace bi otisao u City i bio bi medju najboljim igracima u ligi. Pare ljude kvare, ja bih uveo pravilo u vecim klubovima ako pobedis 100% plate, neresen 75% poraz 50% od plate... Da vidimo dal bi trckarali po terenu.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 20.11.2018
01:07

@Jasminn napisao sam u vecim klubovima. Normalno da u West Ham niko nema 350k nedeljno...

avatar
Jasminn
Thursday, 15.11.2018
09:53

I sta bi bilo sa igracima koji igraju za slabije klubove? West Ham, Newcastle United, Burnley, Crystal Palace, Southampton, Cardiff City, Huddersfield Town? Ako stavis taj "zakon" na drzavnom nivou svi bi igraci pobjegli iz drzave, ako stavis na globalnom nivou upropastio bi slabije klubove. Jer bi vecu platu taj igrac imao u Genku ili Celtiku gdje bi stalno pobjedjivao.
Ja bih uveo pravilo da ne mozes pisati ovako glupe postove :)

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 15.11.2018
09:10

Mozda je tako ali to sto si rekao spada u kategoriju sta bi bilo kad bi bilo. Ono sto se sad dogadja je to da on ne moze da se sastavi.

avatar
Man united
Wednesday, 14.11.2018
22:29

Нисам сигуран да те разумем. Кажеш паре људе кваре. И да је зато лош код нас. А у Ситију би, по теби, био међу најбољима у лиги. И у Сити да је отишао, то би исто било само због пара.

avatar
Аполо
Wednesday, 14.11.2018
18:31

Jos jedan? Robin Van Persie je godinama igrao u Arsenalu, dosao u Junajted, bio na vrhuncu te sezone i osvojio dugo ocekivanu titulu, koju je sa Arsenalom samo mogao da sanja.