Šalke pogurao ''Vukove'' ka ispadanju, Nastasić umalo tragičar

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2018.
20:29
Izvor: Sportske.net

Odigrana i poslednja današnja utakmica 27. kola Bundeslige. Šalke u finišu stigao do pobede u Volfsburgu.

EPA/FELIPE TRUEBA
EPA/FELIPE TRUEBA

Povezane vesti

Ekipa Šalkea opravdala je ulogu favorita protiv Volfsburga i dodatno uvećala izglede za osvajanje drugog mesta na kraju sezone.

Tim iz Gelzenkirhena slavio je večeras kao gost protiv popularnih ''Vukova'' rezultatom 1:0, pa će Volfsburg do kraja sezone imati mnogo problema da izbori opstanak, s obzirom da se nalazi ''na ivici'', zajedno sa ekipom Majnca.

Prvo poluvreme obeležile su neiskorišćene prilike Didavija u ekipi Volfsburga u 25. minutu, ali i našeg Matije Nastasića na drugoj strani, sedamnaest minuta kasnije.

Naš reprezentativni štoper je u drugom poluvremenu zamalo dospeo do uloge tragičara, s obzirom da je jedan njegov blagi start u kaznenom prostoru Šalkea okarakterisan kao prekršaj za najstrožu kaznu u 76. minutu.

Ali, šut Verhaga sa bele tačke odbranio je golman gostiju Ferman i ostalo je 0:0.

Pravi šok za domaće usledio je deset minuta kasnije, kada je Embolo odlično probio po desnoj strani, a u petercu Volfsburga nespretno reaguje Knohe i šalje loptu u sopstvanu mrežu - 0:1.

Šalke sada na drugom mestu ima 49 bodova, a Volfsburg je ostao na 25.

OVDE možete videti i izveštaj sa ostalih današnjih utakmica 27. kola Bundeslige.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
22:14

* da poKupi loptu

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
21:41

Taj decko je bas kritican, veceras mozda i nije skrivio penal, ali malo malo pa uradi tako nesto. Realno, mnogo vise se ocekivalo od njega, a cak ni ona teska povreda nije opravdanje jer je i pre nje bio sklon kiksevima...

avatar
Burazer
Saturday, 17.03.2018
21:54

I ja sam hteo da napisem ovako nesto. Decko je veliki kikser. Stalno pravi penale, a i protiv Velsa je Bejlu dao loptu u noge a ovaj postigao gol. Ne sme da bude u startnoj postavi na svetskom prvenstvu, ako mislimo bar bod da uzmemo.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
22:13

Slazem se, dobro bih razmislio i o tome da ga uopste vodim tamo, vade ga tehnika i dobar pas iz poslednje linije, ali, sve ovo ostalo... I protiv Danske u prethodnim kvalifikacijama je napravio idiotski penal iako nije neki grub start bio, ali, izuzetno jeftino je i glupo postupio, a bio je u mogucnosti da postupi loptu. Secam se da je cak i protiv hrvata u Beogradu mogao bolje (nije i jedini krivac za taj gol, ali opet) i da je preko njega pao gol za njihovo vodjstvo, a nesto se ne secam situacija u kojima nas je on spasao poraza i sl.