Salaha "teraju" navijači, legenda tvrdi i gde će završiti i za koliko novca!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.02.2020.
10:37
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo najbolje objašnjenje Salahovog statusa na Enfildu?

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul u svojoj ekipi ima šest igrača svetske klase, a samo jednog bi navijači pustili da ode za veliku sumu novca, tvrdi legenda kluba Džejmi Karager.

On je za Skaj sport verovatno na najbolji mogući način opisao kako u Liverpulu ne cene dovoljno Egipćanina, i da bi zbog toga mogao da ode u Barselonu ili Real Madrid.

"Mislim da je Salah potcenjen kod naših navijača. U svetu, Salaha smatraju svetskom klasom, ali navijači Liverpula ga ne cene dovoljno. Smatram da u ovom timu ima šest igrača svetske klase, a to su - Alison, Aleksander-Arnold, Van Dajk, Sadio Mane, Firmino i Salah. Kada pitam navijače da li bi pustili nekog od njih za ogromne pare, ne dolazi u obzir ni da razmotre. Ali, kada ih pitate da li bi prodali Salaha za 130 miliona evra, ooo da, onda bi želeli", rekao je Karager.

Legendarni kapiten smatra da je takav stav nepravedan prema Salahu, naročito kada se uzme u obzir šta sve donosi ekipi.

"On postiže golove, ali i asistira. Ima već 92 asistencije u Liverpulu, ispred njega je samo Mesi. Uz to, nikada nije povređen, odigrao je 97 utakmica od moguće 102. Da sam ja menadžer, voleo bih da imam takvog igrača koji može da igra na istom nivou iz nedelje u nedelju. Ali, ako pitate navijača Liverpula da izaberu jednog koga bi prodali, Manea, Firmina ili Salaha? Svi bi rekli - Salaha. Kilijan Mbape je možda svetska klasa, Sančo se pojavljuje na velikoj sceni, ali mislim da niko ne bi mogao da ponovi Salahove brojke u prve tri godine. Pa pogledajte ih, bolje ima samo Mesi", rekao je Karager. 

Baner

Sa njim se složio i legendarni kapiten Junajteda Geri Nevil.

"Rekao sam još pre godinu i po dana da imam utisak da će Salah napustiti klub. U javnosti vlada utisak da bi on voleo da zaigra za Real Madrid ili Barselonu i da će napustiti Liverpul na leto. Zbog toga mu navijači nisu "lojalni". Kada ti na vrata pokuca Barselona, teško da možeš da odbiješ. Volim Manea i Firmina kako igraju, ali uvek bih izabrao da Salah ostane u mom timu"
, istakao je Nevil.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

45 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 26.02.2020
03:21

Liverpul ce da proda Slaha i Manea, zato su oni sad dobri i u formi su i sad mogu da uzmu dobre pare za njih! Za godinu dana oni nece da vrede ni upola sto sad vrede, zato ce Liverpul da prda ova dva igraca, Firrmina nece jos, zato sto mora nekog da ostavi da imao sa kim da igra! Firmina ce u svako vreme da gurne u italiu ili u spaniu, ali Maneta i salaha nece moci, zato ce posle ove sezone da proda ova dva igraca! Sto neki navijaci liverpula ovde lupaju kao oni to nece a niko ih ne pita niti ih neko reze, vec lupetaju, tu se gazda pita, gazdu savetuju menadzeri,koji poznaju trziste u prste i znju ko i kad se treba proda! El je Barca trazila kutinja i oni ga nisu odma prodali, vec su cekali da se barca bas zagreje i tad su oni izasli sa dobrom cenom, tako ce i sad da bude! A vas niko nereze ni za suvu sljivu, samo se obde tesite!

avatar
sasa lesa
Thursday, 27.02.2020
18:47

Niti će Klop da proda Manea, niti on želi da ide. Isto kao i Firmino. A Salah može da ide.

avatar
sasa lesa
Friday, 28.02.2020
03:17

Da ti odgovorim ovde. Ako nisi znao, Klop je trener menadzer, sto znaci da se on itekako pita ko ce da ostane a ko da ide. Naravno da zadnju rec ima gazda ali cisto sumnjam da bi isao protiv Klopa sa ovakvim rezultatima. I zaradom. Jos jednom, Mane i Firmino ostaju kuci. Pozdrav.

avatar
Mirjevac
Friday, 28.02.2020
00:23

Klop ne prodaje vec gazda prodaje, Klop se samo pita da dobro vodi ekipu i da pobedjuje a ne da prodaje!

avatar
House Anfield
Tuesday, 25.02.2020
17:41

Najbolja stvar koju Liverpool može da uradi jeste ta da proba da zadrži trenutni tim i možda dovede još jednog stopera i napadača a mislim da im to neće biti veliki problem jer ne vidim ko bi u ovom trenutku želio da napusti ovakav tim izuzev igrača koji ne dobijaju dovoljno vremena za igru kao Lalana i Šaćiri. Smatram da Salah jeste svetska zvezda ali mislim da nigdje ne bi mogao da ponovi partije kakve pruža u Liverpoolu i mislim da je najbolje i za njega i za sam klub da ostane tu gdje jeste.

avatar
_mladen_
Wednesday, 26.02.2020
00:17

Mogu li da cujem po cemu se to smatra da Salah ne bi mogao da ponovi ovakve igre bilo gde?

avatar
_mladen_
Thursday, 27.02.2020
00:09

Ne znam koliko si ti njega gledao u Romi ali on je bio fantastican. Sada mozda da je vise golova, ali u Romi je igrao drugaciji fudbal i bio odlican. Sad posto Firminov zadatak nije da bude strelac, vec Maneov i Salahov, uvek za njih pravi prostor da budu istureni. Sad ako dobro pogledas, Salah je viser puta menjao nacin na koji igra, sada je poboljsao igru gradjenja lopte i proigravanje drugih. Ne bih rekao da je on igrac koji ne moze da se prilagodi svakom sistemu, problem je sto kao vecina sude o njemu samo po broju golova koje psotigne na mecu, a daleko je od toga da on ovom Liverpulu samo to pruza.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 26.02.2020
17:05

Ne bi mogao da ponovi jer je ovde sistem postavljen idealno za njega. Mislis da bi u Barsi, Realu, Juventusu imao slobodu da zavrsava svaki napad? Da li ti Barsa, Real ili Juventus non stop trce i osvajaju lotpu kako bi isla napred? Liverpul igra brzo i Salah zavrsava po slobodnoj proceni gledanja utakmica 50% napada, tu slobodu mu niko nece dati, jer svi ti klubovi mogu bolje igrace dovesti, a i marketinski isplativije, jer on to sigurno nije.

avatar
House Anfield
Wednesday, 26.02.2020
13:56

Možeš, naravno Salahu trenutno igra Liverpula najbolje odgovara i izuzev Dortmunda i možda Bajerna niko ne igra ljepši fudbal, kad je igrao u Čelziju pa i u Romi nije dolazio toliko do izražaja kao što je to primjer u Liverpulu a znamo kako je na primjer prošao Kutinjo koji je isto tako otišao u Barsu zatim u Bajern pa sad nije ni bleda senka igrača kakav je nekad bio.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 25.02.2020
15:37

Otisli su Suarez,Sterling i Coutinho a Liverpool je postao sve jaci i jaci, ipak oni imaju organizaciju u klubu, imaju trenera koji zna da nadje zamenu, sigurno nece prodati napadaca kao mi Lukakua

avatar
RocknRolla
Tuesday, 25.02.2020
15:13

Videcemo na kraju sezona, licno mislim da Salah ostaje. Ima 27 godina i tek treba najbolje da pokaze a ako ode to ce biti za cifru vecu od Kutinjovih 150 miliona. Njegovom prodajom bi se otvorio prostor za dva superstara kao sto su Verner i Sanco. Sta god da se dogodi Liverpul ce biti na dobitku. Ovo sa postovanjem Salaha od strane navijaca nema veze sa vezom. U Liverpulu je tim uvek ispred pojedinca koliko god on dobar bio.

avatar
LFC*19
Tuesday, 25.02.2020
14:08

Ti si jedina legenda kluba koja je samo po broju utakmica to zasluzila, da znas i to sto pricaju pravi navijaci. A to da navijaci tjeraju salaha je najveca glupost. Kao navijac Liverpoola mogu da priznam da te je Drogba tako unistavao da si bio nizerazredni igrac da se ne izrazim drugacije. je li moguce da ova nasa legendica ovo prica?

avatar
_mladen_
Tuesday, 25.02.2020
13:08

Vidim mnogo komentara koji pljuju po njemu, cim ode videce koliko bitan za ovaj tim Liverpula. Na leto nece otici, dok sledece verovatno da hoce. Covek je opet najbolji strelac ovog tima i pritom ne zaista ne nude samo golove, njega svi zivi guraju, grle i fauliraju ali ako ne padne nikad ne dobije faul. Uvek po trojicu vuce sa sobom, 90 minuta je konstantno na ledjima protvniku, uvek je bolji kada u sredini ima sa nekim da razemeni dva krstena pasa a da ne ide sve na Trenta i Robertsona. Najbitnije je to sto da nije bilo Salaha ko zna da li bi ovaj tim dosao do ovog trenutka, jer njegova prva sezona je omogucila finale LS i pokazala da mogu. Finale je bilo izgubljeno cim se on povredio, sto sve govori.

avatar
deki trbic
Tuesday, 25.02.2020
13:01

Slobodno da se proda i dovede Sancho i resen problem, dobar je igrac, ali usput i jako halav...

avatar
Dr . Nedeljkovic
Tuesday, 25.02.2020
12:40

Da je ponekad sebican , jeste , ali opet osim Mbapea , ne vidim ko bi mogao da ga zameni, na trzistu nema takav igrac jos , takvih karakteristika , tako da ne vidim razlog da ga prodamo . Verner , stoper i jednog dobrog veznog i to je to za leto . Lalana , lovren i Saciri da se prodaju i toliko . Ako bih birao koga da prodamo od trojke u napadu , to bi bio Firmino. Nije konstantan , jeste da znaci napadu , ali to je moje misljenje . Ali za sada ne vidim razloga da bilo koga prodajemo .

avatar
xman
Tuesday, 25.02.2020
12:38

E kad su se Nevil i Karager slozili, tesko nama 😅

avatar
Kiddo
Tuesday, 25.02.2020
12:37

ovi naslovi su tako jadni i na nivou nekog informera, ako na ovakav nacin morate da zaradite klikove, jos juce se ugasite.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 25.02.2020
12:15

"Kada ti na vrata pokuca Barselona (ili Real), teško da možeš da odbiješ."
Lepo je rekao covek i objasnio. Tako da svi vi koji se pitate i za VVD ili bilo koga drugog, covek je lepo objasnio i .

avatar
TheMagician
Tuesday, 25.02.2020
21:18

Pusti ti Karagera sta prica, pojma nije imao na terenu, tako da nema pravo on nista tu da komentarise.. Legenda kluba samo po broju odigranih utakmica..
Barselona mora da plati 100 miliona vise od trzisne vrednosti igraca (tako je po ugovoru, posle prodaje Kutinja, na sta je Barselona pristala), zamisli koliko bi sad morali dati za VVDa ili bilo kojeg drugog igraca Liverpula, sa druge strane Real, da ne pricam.. Ko bi u ovom trenutku napustio sampionski Liverpul.

avatar
Kolos
Wednesday, 26.02.2020
00:02

I šta sad? Odlaze svi na leto? Zato što je neko rekao?

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 25.02.2020
12:04

Salaha teraju jer je halav! Kristijano Ronaldo ima NAJVISE asistencija u istoriji LS, pa ga niko sa 2 grama mozga ne smatra najboljim po tom parametru, tako ni Salahove asistencije ne znace nista! Pored toga, tacno mu se na licu vidi, da je sebi na prva 3 mesta, pa tek onda saigraci i klub i to ljudi osete.

avatar
_mladen_
Wednesday, 26.02.2020
00:19

Vece gluposti ne procitah, da prostis. xD

avatar
_mladen_
Thursday, 27.02.2020
00:14

Ako si ti gledao nekad Slahove igre, video bi da on ne igra na isti nacin u Liverpulu, vec da svake sezone se nesto menja. Nije sitstem postavljen za njega, vec je sistem psotavljen za svakog igraca onako kako im najvise odgovora. Pogledaj neki mec kada nije Salah na terenu, pa pogledaj koliko covek utice na igru Liverpula i koliko on pravi prostora svim ostalim igracima, jer za njim uvek trce dvojica, nakad cak trojica igraca. E sad cu da ti kazem za tu anketu, Salah je rekao ovako, jer sam gledao, voleo bi da osvoji LS, ali da zna da navijacima Liverpula vise znaci liga, sto je iskreno. Druze Salah je prizman covek koji radi na sebi, a ne neki sebicnjak. Tako molim te ne siri lazne informacije o nekim anketama jer ima ovde ljudi koji prate zapravo sta ko kaze vezano za Liverpul.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 26.02.2020
17:01

Ne, nego navijas za Liverpul. Mislim da su uradili anketu i pitali navijace pre 2 godine da li zele LS ili PL, da bi za PL glasalo barem 99% navijaca, dok je Salah rekao kako ga samo LS zanima. Idemo dalje, pogledaj njegove reakcije kada saigraci postizu golove, a da nije rezultatski neizvesna utakmica. Momak je teska halavstina, Roben posle Robena, s'tim da zeli slobodu u igri kakvu su imali Ronaldo i Mesi iz najboljih dana, a ne da im nije blizu, nego je glupo i poredjivati ih.

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 25.02.2020
12:03

Kad Enfild zagrmi, pjeva pjesmu Mo Salah to je dokaz da navijaci ne cijene Salaha

avatar
Brainless
Tuesday, 25.02.2020
12:00

drugo ja ne znam da li je ovaj covek senilan, ako i postoji >nelojalnost< navijaca ona datira iy perioda kada je Kara bio u klubu...salah je malte ne sa pregleda otisao u Celzi... a koga ymija ujede...

avatar
toma1980
Tuesday, 25.02.2020
11:57

Prodati Salaha samo za cifru od 250 milki funti

avatar
Brainless
Tuesday, 25.02.2020
11:57

Meni ovaj covek nije jasan, on da prica o tome kako je kad pozovu Real ili Barsa...rayumem ja krizu srednjih godina i nedostatak paznje...shvatam i da je danas dovoljno da pomenete Liverpul i da yavrsite u medijima ali bre dosta vise...A tek kad cujem Nevila kako pljuje po trenerima... ja kolko ynam Klop je najavio mirno leto i ostanak svih zvezda a Karu sumnjam da iko u klubu pita za misljenje je to verovatno razlog sto laprda po medijima

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.02.2020
11:45

Ko ca da plati Salaha? Jedino plastika iz Pariza... Da prestanu klubovi da finansiraju Liverpool kupovinom prosecnih igraca. Da Barsa nije kupila Kutinja Liverpool bi se i dalje borio za sesto mesto gde mu je i mesto.

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 25.02.2020
21:06

Pa srecom imamo te plasticare koji finansiraju Liverpul, prvi je poceo plasticni Celzi sa kupovinom Toresa a posle smo ipak prodavali igrace ozbiljnim klubovima poput Barse.

avatar
sasa lesa
Thursday, 27.02.2020
19:02

Nije tad gledao fudbal, nemoj mu zameriti. 😂 A da ne pominjem Owena ili tek Mekmanamana (jbg, zaboravio sam kako se piše). Uvek se kupovalo u Liverpulu.

avatar
TheMagician
Tuesday, 25.02.2020
21:25

Bravoo! Vazno je da Celzi prodaje te "prosecne" igrace, koji kasnije obaraju sve rekorde u rivalskim klubovima..
Daj bre covece, ne blamiraj se vise..