Salah na udaru kritika, Klop jasan: "Krv nam nije potrebna..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 31.12.2018.
11:55
Izvor: Sportske.net

Jedno je sigurno, sudijska je poslednja na terenu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Na Ostrvu pljušte kritike na račun Mohameda Salaha.

Fudbaleri Liverpula ostvarili su ubedljivu pobedu nad Arsenalom od 5:1, a jedan od strelaca bio je i Egipćanin koji je pogodio sa penala koji je napravljen nad njim.

Povela se polemika da li je odluka Majkla Olivera bila ispravna, a defanzivac "Tobdžija" Papastatopulos imao je šta da zameri i Salahu za kojeg smatra da je simulirao.

Oglasio se i Jirgen Klop nakon utakmice rekavši da se slaže sa stručnjacima Skaj sporta koji su rekli da je bilo dovoljno kontakta za penal.

"Tri godine sam u Liverpulu i slabo pratim sportske medije, a jedana od emisija koju pratim jeste 'Ref Watch' na Skaju. Oni su rekli da je bio penal i slažem se sa tim."

"Nije nam potrebna krv da bi se dosudio penal. Nisam video čitavu situaciju, ali verujem sudiji jer je bio blizu. Mi nemamo fudbalere koji simuliraju i to nije bila takva situacija. Sudija je odlučio", kazao je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Tuesday, 01.01.2019
10:50

demoliras Arsenal i onda dodje neko da pise i prica kako je samo uz pomoc tog penala Liverpul dosao do pobjede, prvi penal nad Salahom je cist kao suza to sam i rekao posle utakmice a penal nad Lovrenom i nije bio penal mada pogledaj te snimak kod centarsuta cijelo vrijeme Sejo nesto se gurka sa Lovrenom al opet nek bude da je to bio poklon...Nmg da vjerujem da neko iz Arsenala posle meca ima pravo da se zali, mene je sramota u njihovo ime, traze sad nesto posle poraza i debakla a samo jedna stvar treba da se pomene, Obemejang je za vrijeme dok je igrao, dodirnuo loptu nekih 6-7 puta, i sad kao nesto se bune a prijalo im je kad su nam cist gol ponistili na Emirejcu o tom se nije mnogo pricalo ma ajde ...

avatar
Red blood
Monday, 31.12.2018
21:05

U svakom timu ima simulatora,kao i u fudbalu globalno.I to je problem sa kojim se treba uhvatiti u koštac.Ali u ovoj situaciji je bespredmetno polemisati.Ja ne znam gde je pamet bila Grku..

avatar
neme
Monday, 31.12.2018
14:27

Oliver je debil kao sto je godinama bio klatenburg ali ga guraju englezi rukama i nogama .Penal kao kuca navuko ga Mo prebrz je i covek mu stao na nogu.Ono s Lovrenom -covek glumi ludilo vrhovnog boga kao na real -juve.

avatar
äxwell
Monday, 31.12.2018
13:53

Ne razumjem zasto je uopste sporan penal?! Lovrenov je bio sporan, al ovaj nije!

avatar
Wizard08
Monday, 31.12.2018
13:39

Naviko ih salah da trpi prekrsaje(steve cook mu zamalo list otkinuo ovaj nije pao ),pa im sad ono izgledao kao simuliranje

avatar
Gorila u magli! LFC
Monday, 31.12.2018
13:07

Kada te neko sutira u potkolenice sa ledja dva puta u sesnaestercu,a nije ni blizu lopte onda nema pitanja da li je penal ili ne.a drugi je dosudjen samo zato sto je sead pesnicama isao u ledja lovrenu gde se vidi namera seada da isprovocira lovrena i to je uradio ispred olivera koji to ne tolerise,inace kontakt kao kontakt nije za penal.

avatar
NikkiCFC
Monday, 31.12.2018
14:10

A protiv Njukasla jel bio penal? A Palasa? Nije mu prvi put da simulira.

avatar
razzorNo1
Tuesday, 01.01.2019
10:52

a gol Manea na emirejcu koji je cist ko suza nije smetao ovom Papastatopulos ...

avatar
JC\'90
Monday, 31.12.2018
13:00

Cist penal nad Salahom. Nad Lovrenom vec nije bio penal.