Saga je gotova, pao još jedan potpis u Minhenu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.05.2020.
15:41
Izvor: Sportske.net

Zvanično.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Više nema dileme, kapiten je stavio paraf!

Bilo je raznih priča, pominjalo se i da bi mogao da napusti klub zbog dolaska mladog Nibela iz Šalkea, te da ne može da se dogovori sa upravom Bajerna oko novog ugovora, ali je sada na čitavu priču stavljena tačka.

Kapiten minhenskog Bajerna Manuel Nojer i zvanično je produžio ugovor sa klubom iz Bavarske do leta 2023. godine.

Iskusni čuvar mreže je u klub stigao 2011. godine iz Šalkea, u četiri navrata je nakon toga proglašavan za najboljeg golmana na svetu, osvojio je sedam titula u Bundesligi, pet trofeja u kupu, kao i Ligu šampiona 2013. godine, kada je Bajern osvojio tripletu.

Sa reprezentacijom Nemačke osvojio je i Svetsko prvenstvo 2014. godine, proglašen je i najboljim golmanom turnira.

"Tokom pauze koja je trajala nedeljama zbog pandemije koronavirusa nisam hteo da donosim nikakve odluke, jer niko nije mogao da zna kada i kako će se nastaviti Bundesliga.

Bilo mi je bitno da nastavim da radim sa našim trenerom golmana Tonijem Tapalovićem. Sada kada je to rešeno, gledam u budućnost sa velikim optimizmom. Osećam se veoma prijatno i kao kod svoje kuće u Bavarskoj. Bajern je jedan od najboljih evropskih klubova
", istakao je Nojer po potpisivanju nove saradnje.

Kazino

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 20.05.2020
17:06

Očekivano, kako da se odreknemo najboljeg golmana na svetu i legende kluba. Čovek je uveo neku novu dimenziju što se tiče golmanske pozicije. Treba sada očekivati i da Ter Stegen produži ugovor do 2024. pa da Bajern može da ga uzme kada se Nojer povuce.