Sadio Mane doživeo slom živaca?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.11.2018.
11:56
Izvor: Sportske.net

Senegal je slavio, ali je fudbaler Liverpula završio u suzama.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Reprezentacija Senegala savladala je Ekvitorijalnu Gvineju u okviru kvalifikacija za KAN i tako se popela na čelo svoje grupe sa 13 bodova.

Tako su se i kvalifikovali na finalni turnir, ali i pored dobre partije i obezbeđenog učešća na kontinentalnoj smotri, napadač Liverpula Sadio Mane je po završetku susreta briznuo u plač.

I nisu to bile samo suze, Mane se potpuno pogubio, saigrači su morali da ga podižu sa trave, u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.



Iako pravi razlog za ovako nešto nije poznat, na "Instagramu" njegovog brata osvanula je neka vrsta objašenjenja.

Naime, Mane je na kolenima i u suzama završio jer je veliki patriota, a u medijima je često osporavan da je potpuno drugi igrač u reprezentaciji nego u Liverpulu.

Nakon nove pobede i plasmana na KAN emocije su ga savladale, objašnjava njegov brat.


View this post on Instagram

Pour tous questions : je tiens à vous dire que sadio n’a rien de négatif concernant les pleures après le match contre la Guinee Équatoriale cette après midi. C’est juste qu’il a craquer un bout d’un moment quand c’est trop en tant qu’un être humain, Un vrai patriote qui se donne à fond pour son pays, et que certains de nos compatriotes doute de son patriotisme, et le critique tous les jours en fessant des comparaison entre le sadio Mané de Liverpool et celui de l’équipe national. Mais ce pleure n’est juste rien qu’une preuve d’amour pour son pays 👍🏻 ne t’inquiète pas Diatto nous qui te connaisse ne douterons jamais de ton patriotisme ☝️☝️

A post shared by Mou Commissaire Balmaceda (@mou_commissaire_balmaceda_) on


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke