Sada svi hvale Gruju, ove reči obećavaju!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.02.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net

Kako se naš reprezentativac snalazi u novoj sredini?

cardiffcityfc.co.uk
cardiffcityfc.co.uk

Povezane vesti

Vezista Liverpula na pozajmici u Kardifu, Marko Grujić igra sve bolje u Čempionšipu.

Ugledni Liverpul Eho danas je posvetio pažnju srpskom reprezentativcu i njegovom napretku u velškom klubu.

Menadžer Kardifa Nil Vornok pohvalio je Grujićeve partije u poslednje vreme.

"Mislim da igra sve bolje. Sada ne zadržava toliko loptu kao ranije. Sada je shvatio koliko brzo mora da razmišlja, i da nema toliko vremena, naročito na svojoj polovini. Ako i najmanje zadržiš loptu, u Čempionšipu to uglavnom bude prekasno", rekao je Vornok i nastavio:

"Grujić je sada znatno ojačao. Naterao nas je da igramo više sa loptom, ima odličnu viziju, a pritom je odličan u skok igri i to je za nas veoma dobra kombinacija", istakao je Vornok.

Naš reprezentativac u Karfidu radi sve što se od njega traži, igrao je i defanzivnije, a očekuje se da u narednom periodu zaigra i nešto ofanzivnije.

"U pojedinim mečevima, protiv Milvola i Lidsa, morao sam da igram više u defanzivi, jer su imali imali opasne ofanzivne vezne igrače. Mislim da ću u narednim mečevima moći da pokažem više i u fazi ofanzive. Drago mi je što mogu da odgovorim na više pozicija, nemam problem sa tim da me menadžer menja na više različtih mesta", naglasio je Marko Grujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
09:18

Dmitrovic, Rajkovic, Stojkovic- Ivanovic (ipak bih njega kao desnog beka, korisniji nam je kao takav), Gajic/Basta/Rukavina, Veljkovic, Milenkovic/ Pejcinovic, Nastasic/Tosic, Spajic/Maksimovic, Kolarov, Obradovic/Rodic- Maksimovic, Jojic/Gudelj/Grujic, Matic,Radoja/Fejsa/Milivojevic-Zivkovic, Milinkovic-Savic,Tadic, Ljajic,Sulejmani/Gacinovic- Mitrovic,Prijovic,Jovic.

avatar
dodji_malo_vamo
Tuesday, 20.02.2018
07:12

Dobar je Gruja. U fazonu stavi me i na go, samo da igram...

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 20.02.2018
00:57

Kada ga je Zvezda prodala Liverpulu, trebao je odmah otići u neki klub u čempionšipu, umesto što je ostao još polusezonu u Zvezdi, sad bi već bio u prvoj postavi Liverpula.

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 19.02.2018
21:29

Grujo momcino.

avatar
Igornopolis
Monday, 19.02.2018
20:43

Grujo, mladi momce... Samo rokaj i snimaj. Ima ovaj decko sve sto treba. Ogroman je i jak u duelu i ima odlicnu kontrolu i pregled. Uopste nije spor kao sto se etiketira. Brzina mu i nije toliko potrebna kao centralnom veznom sto on i jeste. Definitivan putnik u rusiju i vazan deo nase buduce reprezentacije.

avatar
Tuesday, 20.02.2018
11:35

Prijatelju, mogu li samo da vidim koga bi ti sve pozvao za Mondijal? Primetio sam da gotovo iskljucivo komentarises samo desavanja u reprezentaciji pa me zanima tvoje misljenje.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
09:01

Tek sad sam video ovaj tvoj komentar zato sto mi je u medjuvremenu bio stavljen veto na nalog:-D Slazem se za golmane, ja bih Dmitrovica na gol, a uglavnom bih iste te igrace poveo uz par izmena:-D Gde su ti Veljkovic i Ljajic?:-D Bar Ljajic bi morao da ide, a mislim da je greh i da Milos ne ode.

avatar
Igornopolis
Sunday, 25.02.2018
18:22

Prijatelju, mislio sam da me nikad neces pitati ali posto jesi, ovako ja to vidim: Stojkovic (nebi ga za prvog golmana posto pocinje u zadnje vreme da pokazuje zasto nije evropski golman) Svaka cast za ucinjeno do sad za repku). Dmitrovic, Rajkovic.nBane, Nastasic, Milenkovic, Maksimovic (spartak moskva), Kolarov, Obradovic?, Rukavina, Gajic, Matic, Milivojevic, Maksimovic (valencia), SMS, Grujic, Zivkovic, Tadic, Kostic, Gacinovic, Mitrovic, Prijovic, Jovic (dzoker).