Sada svi "gaze" po Anćelotiju, ovo je izjava Arjena Robena!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.10.2017.
10:34
Izvor: Sportske.net

Pisali smo vam o tome ko je vodio pobunu protiv Karla Anćelotija, a jedan od njih je bio i Arjen Roben.

EPA-EFE/ALEXANDRA BEIE
EPA-EFE/ALEXANDRA BEIE

Povezane vesti

Oni najiskusniji fudbaleri Bajerna su bili protiv Karla Anćelotija na klupi ovog tima.

Nemački mediji su pisali da je pobunu predvodio Robert Levandovski koji je bio protiv dovođenja pojedinih pojačanja kao što su Kristijan Toliso i Džejms Rodrigez, a za njim su još krenuli i oni koji nisu baš toliko u prvom planu, Tomas Miler, Frank Riberi i Arjen Roben.

"Bolji je trening mog sina u mladom timu, nego kod nas", rekao je Arjen Roben, preneli su nemački mediji.

Takođe, prenosi se da su Ćabi Alonso i Filip Lam prethodne sezone takođe bili nezadovoljni intenzitetom treninga i metodama koje je primenjivao Karlo Anćeloti.

Dakle, dosta toga se guralo pod tepih u Bajernu još od prošle godine, čekalo se samo par slabijih rezultata, što se desilo odmah na početku ove sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 02.10.2017
12:37

Ima istine u ovome, i ja mislim da se Ancelotiju prilicno dosadio trenerski posao, mislim da mu je vreme za penziju, trenirao je timove iz lige petice, ima sve osvojeno i sad je vreme da se povuce.

avatar
Monday, 02.10.2017
11:04

Bajern dok ne razbije ovaj klan tj ne otera ove matorce u vidu Riberija i Robena (ali ne mogu ih oterati jer nemaju kvalitetne zamene) nece videti ni cetrvrtfinala LS. Riberi, Roben, Lewu i to je to. Kvalitetni su to fudbaleri ali su trule jabuke u klubu. Ta cena se morala platiti kad tad. Lewa stalno nesto kuka kako ovo kako ono ja bi ga bre prodao da je od Merkelove sin. Isto tako gledao sam jucer onog Milera protiv Herte i ja kada god gledam tog coveka prosto se pitam kako je dospio u svet profesionalnog fudbala. Treba Bajernu ozbiljan remont, isto tako trebaju da skontaju da pravog fubalera treba platiti minimum 80 mil.€ u danasnje vreme, ako to ne skontaju i ne podju primenjivat crno im se pise.

avatar
Amalainter
Monday, 02.10.2017
13:11

nije bas sve tako...Zivim u Minhenu,pratim dista Bayern..sto se tice matoraca tu si u pravu,no ovde u Nemackoj niko ne placa basloslovne sume za igrace-prati se domaca liga i uzima se najbolje..filozofija je drugacija nego u Engleskoj,Spaniji...no,finansijski se isplati..pogledaj zadnjih 10 godina koliko puta je Bayern igrao zavrsnicu Lige sampiona i sve ce ti biti jasno..para ko pleve...

avatar
scofield
Wednesday, 04.10.2017
02:54

Tako je. To je to. I amater Miler

avatar
Monday, 02.10.2017
14:30

Ako zivis u Minhenu onda znas. Ja ti zivim na Grünwalderstr. tacno izmedju kampa Bajerna i Zehciga. Znam dobro klub i filozofiju. Znam dosta mladih igraca iz Bajerna, isao sam u kamp upoznao te ljude i video mnogo toga. Humelsov otac pazi na travu i izgled, Rumenigeov unuk radi u kancelariji kao neki financijer a ovamo po kladionicama kocka... Znam bas mnogo o tom klubu. Ja kazem da su igrali ali zadnji put sa Guardiolom. Nakon toga dovedene su prelose zamene u vidu Komana i Gnarbija koji su dobre klase ali ne kao Riberi ili Roben niti ce kada biti to garantujem. Oni nisu izbacili nikoga jos iz omladinskog pogona osim Milera i Kimiha. Padaju oni dobro u tom segmentu samo ljudi ne vide. Oni su pali onog trenutka kada je dosao Pep i RAZBIO Nemacki Bajern i doveo svoje Spanjolce. Nece se njima prodavati igraci za dzabe eto Gorecku mozda dovedu jer mu istice ugovor ali Timo Verner recimo ne mogu dobiti za 50 mil.€ kad Englezi ce platiti ili Spanci 90 mil.€ ako ovako nastavi. Videt cemo ja ih ne vidim jos barem dve tri godine u zavrsnici LS, dok u Bundesligi imaju oni, BVB i RB tako da ce uzet koju garant ali dalje...

avatar
Monday, 02.10.2017
10:56

Bajern dok ne razbije ovaj klan tj ne otera ove matorce u vidu Riberija i Robena (ali ne mogu ih oterati jer nemaju kvalitetne zamene) nece videti ni cetrvrtfinala LS. Riberi, Roben, Lewu i to je to. Kvalitetni su to fudbaleri ali su trule jabuke u klubu. Ta cena se morala platiti kad tad. Lewa stalno nesto kuka kako ovo kako ono ja bi ga bre prodao da je od Merkelove sin. Isto tako gledao sam jucer onog Milera protiv Herte i ja kada god gledam tog coveka prosto se pitam kako je dospio u svet profesionalnog fudbala. Treba Bajernu ozbiljan remont, isto tako trebaju da skontaju da pravog fubalera treba platiti minimum 80 mil.€ u danasnje vreme, ako to ne skontaju i ne podju primenjivat crno im se pise. Sportski pozdrav!

avatar
Amar Zornic
Monday, 02.10.2017
10:53

To se sve videlo i prosle sezone , Anceloti je opasno unazadio odlican tim koji je nasledio , odrekao se sjajnih i mladih igraca Coste i Sanceza , igra nije licila na nista ... Vukao je neke nerezonske poteze sto se postavke tice . Jos prosle sezone je trebao dobiti otkaz ali su ga tada odrzavali golovi u poslednjim minutama , Bajern je na taj nacin dobio jedno 7 meceva prosle godine u ligi .

avatar
Lorenzo Insigne
Monday, 02.10.2017
10:52

Korentin Toliso

avatar
Bayern ljubav
Monday, 02.10.2017
10:51

Gledao sam treninge i zbilja je upravu Robben

avatar
lonchy2909
Monday, 02.10.2017
21:40

Pa isto je uradio Mojes kada je dosao na klupu Junajteda. Otjerao sve fergijeve trenere ida doveo svoje iz evertona. Van persi se smijao njihovim metodama. A I drugi igraci su se bunili.

avatar
lonchy2909
Monday, 02.10.2017
21:40

Pa isto je uradio Mojes kada je dosao na klupu Junajteda. Otjerao sve fergijeve trenere ida doveo svoje iz evertona. Van persi se smijao njihovim metodama. A I drugi igraci su se bunili.