Sada je već sve jasno, otkriven razlog Realovog ponora!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.12.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net

Neverovatan propust na početku sezone uzeo je danak...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Real Madrid ove sezone blago rečeno ne briljira.

Nakon odlaska Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda, kao da se sve raspalo na Santijago Bernabeu jer projekat sa Julenom Lopetegijem kao trenerom je propao nakon samo tri meseca.

Baskijski stručnjak je poobarao brojne negativne rekorde, a ekipa se ni do danas nije u potpunosti oporavila.

Izvori bliski Madridu smatraju da je najveći razlog za ponor "Kraljevskog kluba"  nespremnost fudbalera i njihove povrede.

Pedantni statističari su izvukli podatak da je tek šest fudbalera Reala izbeglo neku povredu od starta sezone - Dani Sebaljos, Tibo Kurtoa, Lukas Vaskez, Markos Ljorente, Vinisijus i Luka Modrić!

Neki fudbaleri poput Gereta Bejla su bili povređeni i u više navrata, a sve navodno zbog toga što se na pripremama više vodilo računa u taktičkim stvarima, nego o fizičkoj spremi.

Posledica toga su česte povrede mišića koje dolaze zbog nepripremljenosti sportista za velike izazove, trener Santijago Solari je odmah po dolasku primetio da fudbaleri nisu dovoljno spremni.

Ne može se "pešaka" do trofeja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 18.12.2018
14:59

'Ponor' Real Madrida = 5 bodova zaostatka za Barsom, što je manje nego prošle godine u ovo vreme sa sve 'magičnim' ZiZu-om i izlizanim. Grupnu fazu LŠ završili su na prvom mestu (za razliku od drugog mesta prošle godine) i zahvaljujući tome neće morati da pljačkaju PSG u 1/8 finala LŠ, već će moći regularno i lagano preko Ajaksa do 1/4 finala. U KK su takođe u 1/8 finala.

Jedina 'uteha' za Real je da svakako ne bi izbegli oštricu mača izlizanog marketinga i da su izgubili 2 utakmice manje i sada bili na čelu Primere, jer Real je 'propao' bez njega šta god da osvoje, kako god da igraju i šta god brojke govorile. :D

avatar
Bergkamp10
Tuesday, 18.12.2018
18:08

Udara ti CR opasne komplekse?

avatar
Badr Hari
Tuesday, 18.12.2018
23:17

Opasne, kao i svako drugi ko tvrdi da je lopta kockasta, jer će samo 'teško iskompleksirani' ljudi pisati da je okrugla kada lepo gore piše da je kockasta. :D

avatar
RIP-chechk
Tuesday, 18.12.2018
12:02

Razlozi su ogromni, niedan tim ne padne ovako zbog samo jednog razloga. Ali amaterizam je i igraca ukoliko nisu spremni, jer su igraci duzni i individualno da rade.

avatar
T. Henry
Tuesday, 18.12.2018
11:19

Razlog je jasan, otišao Ronaldo, ne zato sto je on toliko dobar vec zato sto su navikli da gađaju njega, godinama igraju tako da završni pas ide na njega, dok mu drugi prave prostor, sad odjednom toga nema a nije se dovelo pojačanje u napadu, jer Benzema je imao svoju ulogu dok je CR bio tu, sada više nema a vreme ga pregazilo

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 18.12.2018
11:25

Odlicno si rekao, ali to je samo jedan od razloga. Razlog je i u zamorenosti, nedovodjenju pojacanja (i matematicki kad ti ode jedan igrac, trebalo bi da dovedes drugog). I da je Vaskez otisao, trebalo bi dovesti novo krilo, a kamo li kad ode najbolji igrac. Lopetegi i Solari nisu odgovarajuci kalibar trenera.

avatar
Steffmajster
Tuesday, 18.12.2018
11:29

znaci nije ronaldo, vec fudbalska taktika i strategija koju postavlja i rukovodi TRENER! A trener je koji najbolje zna trenutni tim je otisao, tako da...