Sada je već sve jasno, evo kada kreće revolucija u Barseloni!

Autor: Beta Beta
subota 15.08.2020.
14:57
Izvor: Beta

Sastanak koji će promeniti sve.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Predsednik Barselone Djozep Marija Bartomeu zakazao je za ponedeljak vanredni sastanak uprave na kome bi trebalo da bude smenjen trener fudbalera Kike Setijen, preneli su danas španski mediji.

Hitne promene u Barseloni izazvao je sraman poraz Katalonaca od Bajerna iz Minhena sa 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Setijen je u Barselonu stigao pre šest meseci i, nakon izgubljene titule u Španiji, meč protiv Bajerna je pečat na gotovo siguran otkaz koji će dobiti u ponedeljak.

Njegovim stopama će i direktor kluba Erik Abidal koji je potrošio ogroman novac na pojačanja koja nisu opravdala očekivanja.

Na sastanku će se, kako prenose mediji, možda govoriti i o mogućim prevremenim predsedničkim izborima. Bartomeuu mandat ističe sledeće godine i on neće moći ponovo da se kandiduje.

Baner

O prvom, ali i ostalim kandidatima za novog trenera Barselone više možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 15.08.2020
16:08

Nemojte ljudi tako preko kolena i preko noci. Sacekajte malo, bar nekoliko godina, nije sve tako crno, treba stvari malo pogledati i sa vedrije strane.

Npr. postoji bar cetvorocifren broj klubova koji su u stanju od ovakvog Bayerna da prime 8 i vise komada. Pa sta sto 99.9% tih klubova ne moze da se kvalifikuje za grupnu fazu LS, a preostalih 0.1% ne mogu kroz grupnu fazu LS ni do LE, a kamoli 1/8 finala LS i sto nijedan od tih klubova ne kosta vise od 35 m€, sto je tek neznatno manje od milijarde kol'ko kosta Barsa. To su ipak samo nijanse...