Sada je jasno, evo čiji dres će nositi sjajni fudbaler Lila od naredne sezone!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.02.2019.
12:28
Izvor: Sportske.net

Trener francuskog kluba nedavno je najavio da bi njegovom igraču dobro stajao crveni dres.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Lil je definitivno najprijatnije iznenađenje francuskog šampionata ove sezone, drugi su na tabeli, a najveće zasluge za uspehe ove sezone idu na račun sjajnog krilnog fudbalera Nikole Pepea.

Reprezentativac Obale Slonovače je postigao 16 golova i upisao osam asistencija u Ligi 1, veliki broj timova ga prati, a trener ekipe sa "Pjer Moroja" nedavno je izjavio da bi brzonogom krilu dobro stajao crveni dres.

Mediji su spekulisali da bi to mogao da bude Liverpul, ali i minhenski Bajern, a nova izjava Kristofa Galtijea razrešila je i tu dilemu.

"Njemu nije potreban osrednji tim. Ne treba da se plaši toga da bude veoma ambiciozan. Znam da jedan od najvećih klubova u Nemačkoj ostaje bez dva krila. Mislim da može da igra tamo, bez problema", izjavio je Galtije.

Naravno, mislio je na minhenski Bajern, koji će po završetku sezone napustiti Frank Riberi i Arjen Roben.

Pepe bi mogao da nasledi Holanđanina, kako primarno igrao po desnom krilu, poput Robena jača mu je leva noga, a nije tajna i da su Bavarci među klubovima koji ga prate.

Lil je navodno odbio ponudu iz Kine za Pepea tešku 70 miliona evra, ali jasno je da je prioritet za igrača prelazak u neki od najjačih klubova u Evropi.

Procenjuje se da bi u Lilu pristali i na manju ponudu od te, ako bi je ponudio neki od najboljih klubova sa "Starog kontinenta", pa mediji spekulišu da bi Bajern mogao da ga dobije za 60 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Sunday, 24.02.2019
14:07

Daj Boze da ga dovede Bajern,strasan igrac... Pepea Odoia Wernera Ernandeza i Haverca bih voleo da vidim u klubu.