Sada je i definitivno, Mitar i drugovi moraju preko Vemblija do elite!

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.07.2020.
19:54
Izvor: Sportske.net

Derbi 44. kola Čempionšipa.

Twitter/@FulhamFC
Twitter/@FulhamFC

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama propustili su poslednju priliku da pobede direktnog rivala u borbi za plasman u Premijer ligu, na gostovanju VBA nije bilo golova - 0:0.

VBA je uoči ovog kola, kao drugoplasirani tim, imao pet bodova više od Fulama, pa su Mitar i drugovi morali da pobede da bi pokušali direktno do elite.

Ipak, dva kola pre kraja, posle ovog remija, VBA ima i dalje pet bodova više, tako da je sigurno da će Fulam opet morati preko pelj ofa do Premijer lige.

U centru pažnje za nas bio je naš Aleksandar Mitrović, koji je ponovo bio najopasniji u redovima Fulama.

Mitrović je žestoko mučio svoje čuvare, imao je tri lepe prilike, sva tri puta glavom, ali je VBA nekako uspeo da se odbrani.

Ipak, VBA je bio opasniji tim večeras, imao je više prilika, a najbliži golu tim Slavena Bilića bio je sredinom drugog poluvremena.

Prvo je Diangana sebi stvorio sjajnu šansu posle lažnjaka, ali je njegov udarac spoljnim delom stopala završio pored stative. Nakon kornera, u nastavku napada, nova šansa za VBA, lopta ide preko gola.

Fulam je najbliži golu bio u 74. minutu, Nokart je raspalio bombu sa skoro 30 metara, zatresla se prečka, VBA je imao sreće.

Do kraja nije bilo promene rezultata, VBA je osvojio važniji bod, Fulam čeka rasplet situacije za preostala mesta u plej ofu, za sada su sigurni Mitar i drugovi i Brentford...


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke