Sada i zvanično, "Neroazuri" u nevolji

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.11.2018.
15:06
Izvor: Sportske.net

Nadali su se da bi revanš mogao da prođe bez njega, ali...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Preneli smo nedavno da bi Lionel Mesi mogao da se vrati na teren u utorak, kada Barselona gostuje na "Đuzepe Meaci" u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

Argentinac je već neko vreme van stroja zbog povrede ruke, a kako stvari stoje mogao bi da zaigra protiv "Neroazura" za par dana, kako se našao na spisku putnika "Blaugrane" za Milano.

Na sajtu Barselone osvanuo je spisak igrača na koje Valverde računa za duel sa ekipom Intera, među igračima je i Lionel Mesi, uprkos činjenici da nije dobio dozvolu od medicinskog tima.

To znači da nije još uvek potpuno spreman, ali su u Barsi optimistični da bi mogao da se vrati na teren protiv ekipe Lučana Spaletija.

Barsa je maksimalna nakon tri runde, pa bi pobedom nad "Neroazurima" mogla da overi prolaz u narednu rundu, dok bi u slučaju poraza Interu na dva boda mogli da se približe PSV ili Totenhem, ukoliko jedan od ta dva tima upiše trijumf u direktnom okršaju.

Meč između Intera i Barselone je na programu u utorak od 21h.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Sunday, 04.11.2018
16:47

Bolje da ne igra da ne rizikujemo.Tako se i Dembele oporavio od povrede i onda se opet povredio

avatar
Rise up
Sunday, 04.11.2018
16:30

Ne verujem da ce Mesi poceti utakmicu,verovatno ce uci u 2 poluvremenu. Mada Inter nije ugrozen,bice drugi u grupi 100%.

avatar
amigo999
Sunday, 04.11.2018
21:43

A mozda i prvi