Sad se nova pesma o Radonji peva, pljušte komplimenti!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 02.12.2019.
13:34
Izvor: Sportske.net

Od predmeta sprdnje navijača do "balkanskog Kristijana Ronalda".

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Od kako je iz Crvene zvezde stigao u Marsej leta 2018. godine, Nemanja Radonjić nije opravdao očekivanja u francuskom velikanu.

Ubrzo nakon igara postao je čak i predmet sprdnje navijača koji ga nisu štedeli, u nekim trenucima to je prelazilo i granice dobrog ukusa.

Nije ovo pokolebalo momka sa niške Palilule koji je strpljivo sačekao dolazak novog trenera Andrea Vilas-Boaša koji mu je pružio priliku da se dokaže.

Nakon što se činilo da će i ovu polusezonu "pojesi skakavci", Radonjić se sa prva dva gola u dresu Marseja izborio za svoje mesto pod suncem.

Prvo je dao drugi gol protiv Tuluza u pobedi svog tima kada je ušao sa klupe, da bi u poslednjim trenucima meča postigao pobedonosni gol protiv Bresta već u narednoj utakmici.

"Nadam se da će ga ovo podstaći jer na treninzima radi veoma naporno. Ponekad ne igra dobro, ali ipak postigne gol, protiv Tuluza je izgubio pet lopti što nas je iznerviralo, no na kraju je pogodio. To je Nemanja", poručio je njegov saigrač Kevin Strotman.

"On ima neverovatnu brzinu i tehniku, još samo da održi konstantnu formu. Posle dva gola odmah se vidi da ima više samopouzdanja", kazao je kapiten Marseja Stiv Mandanda.

Saigrač i konkurent za mesto u timu Florijan Tovan je povređen, a nakon meča sa Brestom nije krio zadovoljstvo partijama srpskog reprezentativca kojeg je nazvao "balkanskim Kristijanom Ronaldom".

Sada kada je pokazao Francuzima da ima kvalitet, može da igra bez opterećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke