Sad Liverpul strepi, Siti ih uvlači u pravne nevolje, za sve kriva špijunaža!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.02.2020.
09:27
Izvor: Sportske.net

Siti će ići do kraja, a problem za Redse je kompromitujući materijal u ukradenim mejlovima koji ih teško optužuju i ponovo otvaraju pitanje krađe podataka...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U Sitiju su sigurni da će pobediti UEFA. Kako smo pisali, napravili su tim iz snova, kada su advokati u pitanju i tvrde da ništa neće ostati nerazjašnjeno, niti van stola.

To bi trebalo da znači da će na tapetu biti i Liverpul.

Naime, čitav slučaj će otvoriti ponovo optužbe da su Redsi 2013. hakovali skauting podatke Mančester Sitija.

Tadašnji sportski direktor Liverpula i dva skauta koja su među Redse stigla iz Sitija su optuženi za učešće u ovoj industrijskoj špijunaži, na kraju je sve završilo van suda, klubovi su se nagodili, a Liverpul je platio odštetu da se ne ide dalje u istrazi.

Ali, sada će Siti pred sud izneti čitav slučaj koji je tada FA zataškala zbog mogućih implikacija po same igrače, odnosno maloletne fudbalere.

"Stadardni protokol predviđa da u slučaju podnošenja novih dokaza, istraga bude ponovo otvorena, sa tim nagodba nema ništa", potvrdili su iz engleskog saveza.



Siti ima nove dokaze, ili se tako priča, i to na osnovu mejlova koji su ukradeni i izvučeni iz konteksta. Dejvid Panik vodeći advokat u Engleskoj je angažovan za neverovatnu sumu, oformljen je tim iz snova advokata iz kancelarije Frešfilds, a kada se borba bude prenela na švajcarski teren, pa i ako završi na civilnom sudi, poznati Kelerhald Karar će se priključiti odbrani.

Procenjuje se da Siti neće odustati, da im ne pada na pamet čak i da prihvate umanjenu kaznu i da su pogrešili što su to učinili 2014. kada su kažnjeni sa 60 miliona evra.

Sada nema odstupanja, a koga će sve uvući u čitavu priču videćemo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.02.2020
00:59

Eto sad se sve otkriva i to da je Liverpul na mucke i na prevaru i spijunazu uz pomoc sudija pobedjivao! Znaci i njega u trecu ligu i sve igrace rasprodati, posto liverpul nema novca da ih placa da igraju u trcu ligu! Citi ima novcaa i skoro svi igraci ce da oostanu u Citi on Citi ima pare!

avatar
Paul Kersey
Monday, 24.02.2020
22:35

City i arapi jednostavno nisu za PL, možda za 3. ligu.

avatar
sasa lesa
Monday, 24.02.2020
10:31

Ako je ovo tačno, onda su baš jadni. Kakve veze to ima sa kršenjem FFP? A još je slučaj zaključen. Sad će da napadaju sve moguće klubove samo da bi se branili. Mada ne verujem da je ovo istina. Ceo svet je sve ovo već znao, kako za City, tako i za PSG, i red je da budu kažnjeni. A doći će na red i PSG, samo kad se završi prvenstvo u Kataru..

avatar
_mladen_
Tuesday, 25.02.2020
23:08

Odg ti ovde jer ne mogu tamo u drugim vestima.
Protiv Atletika samo da krenu napadacki, sto je trebao da uradi i u gostima, jer ne moze se Atletiko pobediti bez kreativne sredine. Oni su Trentu pustali da ubacuje lopte, sad iako je trent imao dve asistencije, u poslednje vreme nikako da namesti nogu, previse potrosenih lopti za nista. Ono sto se meni ne svidja to sto previse stoperi gadjaju dugim loptama ili bekove ili krila, bukvalno su odvikli da postoje napadi kroz srednu. Keita je pre poslednje povrede imao onaj niz meceva gde je davao golove i delio asistencije ali ti prekidi sa povredama ga ubijaju. Svakako ja bez Oxa na Atletiko ne bih isao, jer nemaju nikakvu sansu onda, ubice ih bunkerisanjem.

avatar
_mladen_
Thursday, 27.02.2020
00:19

Zaboravili su da igraju kroz sredinu, jer je sezonu i po nisu koristili, snavikli su baci loptu bekovima i oni ce pronaci nekoga, ali bekovi izgledaju pomalo umorno. Ja sam i dalje uveren da neke kvalitete Kutinja jos Liverpul nije zamenio. Izvodjenje kornera, prekida i sutevi iz daljine, to sada jedino Ox ume sto se tice suteva, a Klop ga svaku desetu igra u sredini. Fabinjo ce se vratiti u formu jedino ako bude igrao, on je preko potreban protiv Atletika, sto je odlicno jer nisu toliko teski mecevi koji slede pre Atletika. Sto se tice transfera, cini mi se da je Verner manje vise taj koji ce da predje, a da nema potrebe da ocekujemo neku bombu od 100 miliona, toliko nece dati za jednom igraca to je sigurno. Keitu ne bih jos otpisao, jer je imao onaj niz od 5-6 meceva gde je igrao maestralno davao golove i delio asistencije. Ne verujem da Klop od njega odustaje, mlad je, doci ce njegovo vreme nadam se.

avatar
sasa lesa
Wednesday, 26.02.2020
01:58

Da, bekovi su nam losi uopste u poslednjih mesec dana, pogotovo su ti centarsutevi katastrofa, sve nesto nisko, mlako, i to protivnici znaju da koriste, a pogotovo takvi kao sto je Atletiko. Robertsona skoro nikad nema u napadu.. Ne znam zbog cega su prestali da igraju kroz sredinu, previse poverenja u bekove? A kad ne ide bekovima, sta onda? Na kvalitet ili srecu, kao protiv West Ham-a?
Mi pobedjujemo ali retko ko vidi da igramo dosta losije u poslednjih mesec i po dana nego ranije. Samo besomucno vrtimo loptu oko sesnaesterca a nista konkretno. Zato smo i izgubili protiv Atletika. Fabinjo out dok se ne vrati u formu i Oks od starta. Keita je sto se mene tice zavrsio u Liverpulu, jednostavno nije u stanju da odrzi formu na nivou, kakva je potrebna za Liverpul.
I na leto obavezno ili Werner ili Sancho, svejedno koji, igrace dobro obojica.

avatar
Red to the bone
Sunday, 23.02.2020
14:20

Pošaljite KDB-a na leto i rešen problem, a Roman kad digne sidro nek nam Čelsi pošalje Kantea i gotovo

avatar
Unreal
Sunday, 23.02.2020
14:01

Svsta se pise i ovde odmah poveruju u sve.

avatar
Делија_момак
Sunday, 23.02.2020
13:14

У овом тексту не видим ништа што има било какве везе са истином.

avatar
Reds8c
Sunday, 23.02.2020
12:56

Liverpool ništa ne strepi.

avatar
RaZZoR (6xx)
Sunday, 23.02.2020
12:47

Na ljeto isplatit novac za De Brujnea, on jest igrac Sitija al je djecacki san mu bio da igra za Liverpul, doduse idol mu je bio Majkl Oven al nema vz. Sve samo uradit na lijep nacin .

avatar
NikkiCFC
Sunday, 23.02.2020
14:28

Malo vam Salah iz Celsijevog podmlatka pa biste i KDB?

avatar
äxwell
Wednesday, 26.02.2020
00:56

Salah iz Celzijevoh podmlatka?! ahhahahah Znas li nesreco sta si ovde napisao?

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 25.02.2020
00:10

I Liverpul je Celsiju dao Toresa :P a KDB je dijete Genka a Salah Bazela.

avatar
x90x
Sunday, 23.02.2020
12:45

Znaci Sitijeva odbrane od krsenja finansijskog fer pleja je da ih je Liverpul spijunirao 2013 i za sta su se vec nagodili?
Ovo na veze s mozgom, a kamoli sa pravima. Mediji su cudo sta sve smisle...

avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.02.2020
00:56

Nisi citao, i nemoj da komentare ostavljas! Kaze da je spijunirao i da je samaloletnicima Liverpul muckao, kao sto je to real radio i bio kaznje, tako treba i Liverpul da bude kaznjen! Znaci dokazuje se da Liverpul sve na mucke i preave i uz pomoc sudija dobija! To se videlo protiv Atletika, gde se nije moglo mucka i gde sudije nisu radile za Liverpul¨Znaci i Liverpul u trecu ligu, i da se svi igraci rasprodaju, posto Liverpul nema velike pare, kao Citi, u Citi ce skoro svi iggraci da ostanu i ako odu u trecu ligu, Citi ima pare!

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 23.02.2020
11:34

Da vidimo sada kome ce opanci a kome obojci.

avatar
Stari
Sunday, 23.02.2020
11:11

Treba dati titulu Sitiju i ove godine, to bi bila prava odšteta za pretrpljenu bol zbog špijunaže!!!