Sad je sve poznato, evo šta je Pogba odgovorio Murinju pošto ga je trener nazvao "virusom"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Francuz zadržao dostojanstvo, a posle njegovog odgovora, Murinjo je zaćutao. Svlačionica se opredelila...

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Izgleda da nije jedino Murinjo pričao u svlačionici kada je prozvao Pola Pogbu.

On je na potcenjivački način govorio o Francuzu, upotrebio uvredljiv epitet "virusa", kako smo i pisali, zamerio mu veliki broj stvari.

U svlačionici većina se ne slaže sa takvim postupkom Murinja, sve ovo je produbilo krizu, nakon remija protiv davljenika Sautemptona.

Ali, "Tajms" danas piše da je Pogba odgovorio Murinju na njegove konstatacije. Francuz je bio miran, nijednog trenutka nije povisio glas, niti se svađao sa trenerom.

On je naime rekao Murinju da njegova taktika ograničava tim i njega samog, da smeta njegovom načinu igre, a izvori kažu da posle toga nije usledila reakcija Murinja. Inače, svlačionica je većinom na strani Pogbe, igrači veruju da je Murinjo sam sebi najveći neprijatelj, da je pokvario atmosferu, da proziva igrače u javnosti, da se ponaša neprihvatljivo...



Inače, Portugalac će se danas, pred sutrašnji meč sa Arsenalom suočiti sa novinarima, sigurno će biti pitanja o Pogbi, a Murinjo je već izjavio da bi plasman u top 4 bio "čudo".

U slučaju da ne završi u Ligi šampiona, što je izgleda već rešeno, on će biti kažnjen jednom godišnjom platom, odnosno sa 15 miliona evra. Ali, ako ga pre toga Junajted smeni, ta klauzula ne važi i moraće da ga isplate do juna 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Tuesday, 04.12.2018
19:01

Толико добрих играча у офанзиви и ти против мртвог Саутепмтона играш за 7 играча позади. То не могу да разумем. Само нека мења тактику,тим мора да игра много офанзивије!

avatar
neme
Tuesday, 04.12.2018
18:11

S Zozeom bez njega ne vredi osrednja ekipa kojoj je domet cetvrto mesto plafon.Pokusaj sa rasforfom lingardom i ostalim poluproizvodima nije uspeo.Da je to stari Manc tu bi odavno bili Eriksen Dibala Koke Remzi Iguain a Kejnu bi dali 250000 sedmicno jer za njih je to nista a u Totenhemu to moze da sanja.Rasford 200000 Lingard 150000 doprinos nula.So Lindelof Smoling Dzons pa tu ne bi pomogla dva murinja a ne ovaj kome je sad mesto u Kini.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 04.12.2018
14:52

Ajde vise idi u Portugal....smorio si sa svojim antifudbalom.

avatar
Jagger86
Tuesday, 04.12.2018
14:24

Pa što niste tako rekli odmah. Znači da slepac ostaje do kraja godine dok u medjuvremenu ne nadje drugi klub, čovek je ladno ucenio klub i sad može da radi šta hoće. Prima platu , lupa gluposti , sprda se , zabole njega za United.

avatar
Skoljka
Tuesday, 04.12.2018
14:09

Murinjo klosarcina.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 04.12.2018
13:38

Skoro sam gledao intervju Runija,pominjao je kako je Ferguson resavao neke probleme u svlacionici. Konkretno je spomenuo Nanija. Kaze da na njega nije upotrebljavao cuveni fen jer je bio malo uobrazen i u drugom poluvremenu bude jos gori. Ako puno dribla i gubi lopte u prvom poluvremenu,Ferguson se u svlacionici izdere Runiju iako on nije gresio,a kad Nani to vidi,u drugom delu prestaje sa glupiranjem iz straha da se njemu ne desi isto. A Murinjo na konferenciji ladno ispljuje igrace pa vi vidite razliku. Te stvari se resavaju izmedju trenera i igraca a Murinjo jedva ceka da se izbrblja u javnosti. I on i Pogba aut.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 04.12.2018
12:20

Kaznjen bi bio jednogodisnjom placom ? Jel to istina ?

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 05.12.2018
20:42

Tako se pominjalo jos kad je produzio ugovor. Ko ce ga znati,za takve informacije nikad nisi siguran da su tacne. Niko ne objavljuje sve detalje ugovora.