Sad je jasno, trener PSŽ će biti Italijan!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.12.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net

Posle nezadovoljstva Al-Kelaifija, jasno je, Parižani će na leto imati novog trenera.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Poraz u Minhenu je samo jedna od stvari koja je naljutila čelnike kluba, PSŽ igra loše, titula se podrazumeva, jesu prvi u grupi, ali ako budu igrali kao u Minhenu, nemaju šta da traže u borbi u Evropi.

Zbog toga je Al-Kelaifi javno izrazio svoje nezadovoljstvo, pa mediji u Francuskoj tvrde da će Emeri sigurno biti zamenjen na kraju sezone.

Ono što se zna je da će trener biti Italijan.

Poznat je i foto-robot, neko sa dovoljno autoriteta da uvede red u svlačionicu i neko ko se ne plaši da napravi revoluciju, kada je u pitanju tim, ali i disciplina među igračima.

Najveće šanse, tačnije, najveća želja je Maks Alegri, ali on ima ugovor sa Juventusom do 2020. Ipak, ako ove sezone ne odbrani titulu, mogao bi da ode sa klupe.

Druga solucija je Antonio Konte koji svakako čeka rasplet u Čelsiju, a za njega bi PSŽ predstavljao prirodni nastavak puta i šansu da napravi ekipu prema svojim aršinima.

I treća solucija je Italijan, ako Konte ostane u Čelsiju, PSŽ će probati da vrati Karla Anćelotija na klupu, bivši trener koji je iz Pariza otišao u Real je najveće slobodno ime na tržištu.

Dakle, biće Italijan, jedan od trojice, Zidan se pominjao, ali čini se da on nema ambiciju da se vraća u domovinu, ako izgubi posao u Realu, priča se da će čekati klupu Juventusa, svog drugog kluba.

Murinjo?

Iako je bilo priče, veruje se da Portugalac samo koristi PSŽ kako bi izborio veći novac u Mančester Junajtedu, ali i prisilio klub da uloži više novca u pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 07.12.2017
18:50

gdje je sad onaj novinar sto napisa da je PSG nezaustavljiv...

avatar
Bayern Premocni
Thursday, 07.12.2017
22:15
avatar
Nikola GGMU
Thursday, 07.12.2017
11:55

Alegri u Psg Zidan u Juventus logicno

avatar
baki35
Thursday, 07.12.2017
11:43

Posle dva losa rezultata plastika se topi. To je odlika malih klubova i zato bez obzira koga doveli, oni ce uvek biti mali klub.

avatar
Bayern Premocni
Thursday, 07.12.2017
11:25

Ko god da im bude dzaba kad moj bayern ceka psg . Jupp samo jupp i ls je nasa . Sa polovinom tima smo vas pregazili .nA igrali smo bez . Neuera Martineza Boatenga Robena ...