Sad je jasno, Solskjer otkrio igračima redosled poteza!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.12.2019.
09:56
Izvor: Sportske.net

Norvežanin se miri sa sudbinom, čini se da je ovo najgori trenutak za "vađenje"...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, ako izgubi duele sa Totenhemom i Sitijem, ili čak ne pobedi u jednom od ta dva meča, Solskjer će biti smenjen.

"Ovo je najgore vreme da se Žoze vrati na Old Traford, a Ole je svestan i to je već rekao igračima da će biti smenjen u ponedeljak"
, kaže izvor iz kluba.

Naime, loši rezultati, ali i odsustvo napretka u igri, razvoja mlađih igrača pojačali su pritisak na Norvežanina koji je imao podršku da sprovede rekonstrukciju tima i oslobodi se starijih igrača.

On to jeste uradio, međutim niko ne veruje da je ovaj Junajted, čak i sa pojačanjima spreman da se vrati u vrh. Mnogi veruju da je ugovor Solskjeru bio loš potez, kako se tada i upozoravalo, od tada je dobio tek desetak utakmica.

Već se i zna ko će biti naslednik ako u ponedeljak legendarni napadač dobije otkaz. Vudvord je presekao, odlučio se za Poketina pre Alegrija, Argentinac je bio u domovini desetak dana, sklonio se, nema nameru da čeka leto i u Junajtedu postoji bojazan da će biti nestrpljiv i prihvatiti ponudu Bajerna, ako ga sada ne angažuju.

Kako bilo, u slučaju da Murinjo i Gvardiola potpišu presudu Solskjeru, Poketino će prvi dobiti poziv, a njegovo okruženje je sigurno da će prihvatiti da sedne na klupu Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 04.12.2019
17:13

Alegri.Bolje rešenje.Pobednik.

avatar
mrancic
Wednesday, 04.12.2019
11:03

Alegri.Pobednik.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 03.12.2019
22:10

Kapiram da ce ole svakako biti smenjen jer sta znaci i da pobedi u obe utakmice, a nece, to ne pokazuje da ce igra napredovati jer ako za ovo vreme nije uspeo 2 meca nece promeniti nista. Bio sam za to da ole ostane, ali poketino slobodan - prilika koja se ne sme propustiti

avatar
StefMU
Tuesday, 03.12.2019
18:44

Dace Bog da napokon, posle odlaska Ferugsona, dovedemo krstenog trenera! Samo sto moramo, nazalost, da se uzdamo u osobu koja je toliko puta pokazala da je neadekvatna za posao, Vudvorda...

avatar
Darko0071
Tuesday, 03.12.2019
18:37

Meni deluje nemoguce da pobedi,siti nece pobediti sigorno,totenhem mozda,ali I u to smnjam,imaju bolje igrace I Murinjo ih je vratio u ratam.

avatar
Adi237
Tuesday, 03.12.2019
15:01

Moramo navijati da izgubimo te utakmice jer je to jedini nacin da dobijemo ovakvog strucnjaka koji je napravio vrhunske igrace od kejna,alija itd i koji sad vrede milijune.. ako solskjer dobije utkamice gotovi smo poketino ce otici u drugi klub a mi cemo idalje se muciti i tragat za vrhunskim i dokazanim trenerom.. sa kiksevima u ove dvije utakmice doci cemo u zonu ispadanja mislim da wudvordu nece ostati nista drugo nego da smjeni solskjera.

avatar
scofield
Tuesday, 03.12.2019
13:29

Solskjer najsmesniji trener na svetu

avatar
LFC*19
Tuesday, 03.12.2019
13:12

sad svi na kladionicu dvojku na UTD... kako ne! :)

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 03.12.2019
12:06

Ako je uprava imalo pametna, što nije pokazala ( Mojes - posle Evertona ni sa jednim klubom nije uradio ništa, Van Gal - ništa nije pokazao, Murinjo - provaljen trener, u padu, možda u Totenhemu promeni pristup, svakako stil koji nije u dnk Junajteda, Solskjer - i pored loše ekipe, vidi se da je ograničen trener, taktički jako tanak ) i Totenhem pobedi, što je realno spram igračke razlike i sigurno velikog Mirinjovog motiva, odkaz i ugrabiti Poketina koji gaji napadački fudbal i izvlači iz mladih maksimum. Da mu daju da napravi selekciju po svojoj želji. Prosto u Totenhemu nešto dobrano neštima i mislim da nije do trenera. Nikad u boljoj poziciji da Junajted ugrabi krštenog trenera.

avatar
Jagger86
Tuesday, 03.12.2019
13:09

Ako imaju mozga uradice to i da ovaj pobedi naredna dva meča, a to se neće desiti , naravno.

avatar
Hajduk United
Tuesday, 03.12.2019
18:10

A onako iskreno,poketinjo ima nase simpatije,ali di su titule???trofeji...bar carling kup....nemojmo se zavaravati,ima on jako dobru ekipu....uvik mu je malo trebalo da bi na kraju se sroza skroz