Sad je i zvanično saopšteno, Milan ima novog trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.07.2020.
20:04
Izvor: Sportske.net

Poruka je jasna, Maldiniju jasno, kao i ostalima. Slede velike promene...

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Ako i nije bilo jasno, sada jeste, Ralf Ragnik je novi trener Milana. On će početkom avgusta zameniti Stefana Piolija, a predsednik Gazidis je ovo saopštio Paolu Maldiniju, jer će Nemac obavljati i ulogu sportskog direktora.

Dakle, za Maldinija koji je legenda kluba i koji ima ugovor do 2022. nema mesta u sportskom sektoru s obzirom na razmenu vatre sa klubom, istupanje protiv promena i odlaska Bobana.

Zbog toga Maldini može da dobije mesto ambasadora, odnosno neku poziciju na kojoj neće imati nikakvu moć i njemu je to zvanično rečeno.

Zatražio je nekoliko dana da razmisli, ali čini se da nema puno opcija, ni manevarskog prostora, najverovatnije će napustiti klub jer ne želi da bude ikebana.

Sve prelazi u ruke Ragnika koji dovodi svoj tim ljudi, čak i lekare, a imaće trogodišnji ugovor i odrešene ruke.

Milan se bori za LE, ali je u ovom trenutku važnije koliki će budžet imati spekuliše se sa sumom od oko 100 miliona za pojačanja, mete su i naši Jović i Milenković.

Baner


Recimo i to da Ibrahimović odlazi, on je razmenio teške reči sa Gazidisom, napisao da je isti, ali da se Milan promenio što je bila jasna poruka. Za poluvreme u Rimu je pokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou ali Ragnik ga i ne želi u svlačionici, a klub hoće da smanji troškove, dovede mlađe igrače i forsira fudbalere iz svoje škole.

Osim Ibre, i Kjaer će verovatno otići, njih dvojica su stigli zimus na insistiranje Bobana i Maldinija.

Milan sutra uveče, posle pobede nad Lacio dočekuje prvoplasirani Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 07.07.2020
08:59

Izlevatise Maldinija samo tako.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 06.07.2020
22:41

Totalno neozbiljno , pa bas sada kad su krenuli da igraju kako treba ? Sta jos treba da uradi Pioli ? I jos Maldini i posebno Boban da ovako budu oterani , sramno

avatar
The_Matrix
Monday, 06.07.2020
22:20

Ogresili su se o Piolija. Mogli su pustiti bar da ljudski zavrsi sezonu, a onda da objave sve ovo. Covek ih preporodio, uradio jako dobra posao

avatar
Mario Marinović
Monday, 06.07.2020
22:19

Velika šteta bi bila da ode Maldini.

avatar
jv
Monday, 06.07.2020
21:30

Ibra treba da ide, ne pravi više razliku na terenu, a ima veliku platu. Kjear je dobar, ali ništa više od toga. Milenković je pravo pojačanje, Jović kocka.

avatar
maric_m
Monday, 06.07.2020
20:41

sve rade da prestanem navijati za njih,žalosno 😔