Sad je i zvanično - Ramos u nevolji!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.02.2019.
19:44
Izvor: Sportske.net

Mada, hoće li se UEFA držati pravilnika...

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Posle jutrošnjih nagađanja, vest je dobila i zvaničnu potvrdu.

Naime, UEFA je otvorila istragu nakon što je Serhio Ramos napravio nameran faul za karton, treći u takmičenju ove sezone što znači suspenziju za revanš protiv Ajaksa.

On je priznao prvo da neke odluke moraju da budu donete i da je razmišljao o tome. Nije mu prvi put da pravi takve stvare, uradio je to već dva puta, jednom i protiv Ajaksa početkom decenije.

Posle je pokušao da se izvadi objavom na Tviteru da nije mislio ono što je rekao, ali bilo kako bilo UEFA ispituje slučaj.

Ako se budu držali svog pravilnika što nije sigurno, jer su ga do sada kršili mnogo puta, Ramos će propustiti ne samo revanš sa Ajaksom, već i prvi meč četvrtfinala, ako Real prođe među osam najboljih ekipa u LŠ, što je verovatno jer su prvi meč u Amsterdamu dobili sa 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHard
Thursday, 14.02.2019
22:22

Tog pravilnika se drze samo kad dodje do Reala, osim Karvahala za to niko nikad nije bio suspendovan a dobro je poznato kako su iste sezone kartone cistli Suarez, Vidal u Bajernu itd

avatar
Mirjevac
Thursday, 14.02.2019
21:20

Hahahaha, sad ce Perez da sve to plati i eto Ramos nece biti kaznjen! Kao sto nije bio kaznjen za doping, to je svima jasno! Onaj Slovenac predsednik UEF-e kako je doso realu cvetaju ruze, svi smo zo videli!

avatar
Japanac
Thursday, 14.02.2019
21:07

Nece se drzati...

avatar
conecorleone
Thursday, 14.02.2019
20:49

Verujem da je postojala namera Ramosa da napravi faul i dobije zuti ali isto tako da nije to uradio igrac Ajaksa bi prosao i bila bi velika opasnost da postignu gol. Samim tim,svaka drugacija kazna osim propisane bi bila neosnovana.