Sad je i definitivno, kraj za Bufona!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.03.2018.
13:58
Izvor: Sportske.net

Večeras će zvanično biti obavljena primopredaja, a ostaje još jedna utakmica, kada sezona bude završena kao oproštaj!

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Đanluiđi Bufon neće braniti večeras protiv Engleske, tačnije simbolično će biti obavljena primopredaja, prvi golman postaje Donaruma koga posmatraju kao Bufonovog naslednika.

On će večeras na "Vembliju" stajati među stativama, a Bufon praktično završava reprezentativnu karijeru. Na kraju sezone, u Torinu, na stadionu njegovog Juventusa gostovaće Holandija, tada će početi meč, ali ga neće završiti kako bi mu odali priznanje.

Za Điđija to će biti 177. nastup za Italiju, a i poslednji meč u karijeri.

Naime, gotovo da je doneo odluku da prestane da brani i za Juventus, navodno je saopštio to čelnicima i jedino bi titula prvaka Evrope mogla da promeni odluku, kako bi se eventualno dokopao u decembru i klupske titule prvaka sveta.

Ali, ni to nije sigurno, naime, Šćešnji će, i da Bufon ostane u klubu početi sezonu kao prvi golman, ima garancije Juventusa, a zbog Poljaka, Juve je odbio da sa Rajolom uopšte razgovara o dovođenju Donarume.

U svakom slučaju čuvar mreže Milana braniće večeras i to je početak njegovog reprezentativnog puta, ako gledamo to kada je postao prvi golman reprezentacije. Posle gotovo dve decenije, Bufon nije broj 1 "Azura", on jeste propustio EP 2000. kada je branio Toldo, ali je u pitanju bila povreda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ša-la-la-la
Tuesday, 27.03.2018
14:51

Ðiđi je ljudska veličina a ovaj mali je ......

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 27.03.2018
14:07

Nedostojan naslednik. Bufon kao Dusan Silni, a ovaj mali Uros Nejaki.