Sad je i definitivno, Anjeli zvao Madeiru, Serija A se nastavlja!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.05.2020.
09:49
Izvor: Sportske.net

Ovo je signal, izgleda da su u redovima šampiona dobili garanciju, pa je predsednik okrenuo telefon...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da nema dileme, Italijani će nastaviti prvenstvo. Anjeli koji je ćutao od izbijanja epidemije je potezima potvrdio da će šampionat biti nastavljen, odnosno da se Juventus ne protivi igranju.

Naime, kako pišu mediji u Italiji, klub je pozvao svu devetoricu stranaca da se vrate na Apenine, a predsednik je lično zvao Ronalda da ga uveri da će se igrati.

Plan je karantin dve nedelje od početka sledeće nedelje, onda zajednički treninzi još par nedelja i zatim nastavak šampionata u junu.

Spekulisalo se da Ronaldo ne želi da se vrati u Italiju, ako nije siguran da će prvenstvo biti nastavljeno, jer jednostavno neće da rizikujemo, planira da dođe sa porodicom, ne želi da bude sam u Torinu.

On je na Madeiri od početka marta, izazvalo je mnogo bure što je trenirao na terenu svog nekadašnjeg kluba Nasionala, iako je zabranjeno, odnosno, sportski objekti su zatvoreni.

Ronaldo želi da igra, ali ne i da se vraća u Italiju, ako je i dalje neizvesno hoće li prvenstvo biti nastavljeno. Sada je izgleda dobio garancije od Anjelija.

Bonus 10


Mediji su spekulisali, doduše u Španiji, da je neko iz njegove svite dojavio da je Dibala i dalje bolestan, ali se oglasila devojka Argentinca koja je rekla da to nije istina i da je "La Hoja" bio negativan na ponovljenim testovima posle bolesti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVA HRAMA
Saturday, 02.05.2020
10:08

Neće da rizikujemo:-D Nije Dibalina devojka rekla da je Paulo bio negativan nego da tek treba da bude uradjen jos jedan test, a i tri pozitivna nalaza su dovoljno los znak. Inace, naravno da ce klub sad da ih zove da dodje jer najpre moraju da provedu dve nedelje u karantinu, apsolutno nista ovo ne mora da znaci.