Sad je definitivno! Rešen ''slučaj Ronaldo''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.10.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Do poslednjeg trenutka trajala je neizvesnost da li će igrati protiv Barselone.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Večeras smo dobili i konačan odgovor - Kristijano Ronaldo je ponovo pozitivan na koronavirus, pa od njegovog susreta sa Barselonom i Leom Mesijem sutra neće biti ništa.

Ovu informaciju večeras je na Tviteru objavio italijanski novinar Romeo Agresti.

Juventus će Barselonu dočekati sutra od 21 čas, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Podsetimo, Ronaldo je tokom nedavne reprezentativne pauze saznao da je pozitivan na koronavirus, očekivalo se da će do meča sa Barsom ipak dobiti i taj negativan test, ali očigledno da će morati još da se strpi.

Ipak, do kraja jeseni svakako očekujemo njegov dvoboj sa Mesijem, ne u Torinu, ali na ''Kamp Nou''. Do tada će, svakako, biti sve u redu sa prvom zvezdom Juventusa.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 28.10.2020
00:17

To mu je jedini način da bude pozitivan. :D Sa obzirom da ga godinama nema nigde protiv jačih timova i reprezentacija ova utakmica bi mu mnogo značila jer je sa druge strane klub izuzetno zvučnog imena, doduše u najgorem izdanju u poslednjih 25 godina, ali to nije bitno jer je Barsa Barsa. Čak i da sudija ne svira penal za Juve imao bi to zadovoljstvo da ga čuva 'neprobojni zid' Pique-Lengle, još i bez suspendovanog Pique-a, a njih bi mogao da prođe i da je 10 godina stariji sa jednom nogom u gipsu, zabije gol i pobedi Messija. :D:D:D