Šaćiri se nije video od maskote, Gaskojn bio spreman da uđe u igru...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.09.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Duel Engleza i Švajcaraca doneo olakšanje domaćinu, izbegli crni rekord, ali neki detalji nisu promakli medijima...

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Džerdan Šaćiri nije imao prilike da izvede performans u Lesteru, nije dao gol, ali se nije ni video, pogotovo pre utakmice.

Naime, prilikom izlaska na teren, nekako se pogodilo da najviši dečak, odnosno maskota bude ispred njega, što su mediji propratili neukusnim komentarima, na račun njegove visine.

Ali, sigurno da posle ugovora sa Liverpulom ne haje za prozivke bilo kakve vrste, setite se kako su govorili u Švajcarskoj pre prvenstva, sigurno će igrati dobro na Mundijalu jer hoće da pobegne iz Stouka.

Druga stvar je bila vezana za Pola Gaskojna, on je bio gost selektora Sautgejta sa kojim je nekada igrao. U svom stilu Gaza se odmah ponudio da obuje kopačke i da zaigra protiv Švajcaraca, a rekao je da se nada da bi u tom slučaju video neki pozitivni tekst u medijima o sebi, umesto "sra...." koje pišu.

Oproštajnu žurku je napravio Vardi, on se povukao pre ovog meča iz reprezentacije, ali je u direktorskoj loži sa ženom i prijateljima gledao Englesku uz šampanjac, u dobrom raspoloženju.

Ali, navijači Lestera imaju koga da pozdrave, Ben Čilvel je postao prvi čovek koji je debitovao na stadionu svog kluba za reprezentaciju Engleske u ovom veku. Pre njega, Pol Skols je ima debi 1997. na svom "Old Trafordu" protiv Južne Afrike...

Inače, Englezi su slavili golom Rašforda, i izbegli da prvi put u istoriji izgube četiri meča u nizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke