Sa Stolicom "lete" i Srbi? Četrnaest fudbalera Olimpije nije krenulo na revanš u Belfast!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.08.2018.
13:14
Izvor: Sportske.net

Predsednik Olimpije Milan Mandarić povukao je nepopularan potez pred revanš sa Krusejdersom, a izgleda da odlazak Ilije Stolice predstavlja početak velike čistke.

nkolimpija.si
nkolimpija.si

Povezane vesti

Dva dana pred revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Krusejdersom, predsednik Olimpije Milan Mandarić doneo je odluku o smeni Ilije Stolice.

Na zvaničnom sajtu je tokom prethodne večeri navedeno da se radi o sporazumnom raskidu ugovora, kao i da će ekipu u narednom periodu voditi pomoćni trener Aleksandar Linta.

Ekspedicija šampiona Slovenije krenula je danas put Belfasta na revanš sa Krusejdersom, a slovenački mediji javljaju da je u Ljubljani ostalo četrnaest fudbalera!

Aleksandar Linta poveo je u Belfast osamnaest igrača, od čega dvojicu golmana, a među fudbalerima koji nisu pošli na revanš sa Krusejdersom nalaze se Srbi Marko Gajić, Goran Brkić, Marko Putinčanin i Andrija Kaluđerović.

Videćemo da li će odlazak Ilije Stolice uticati na status srpskih fudbalera u ekipi Olimpije, ali današnja odluka pokazuje da bi moglo da bude problema.

Olimpija je prvu utakmicu sa Krusejdersom dobila rezultatom 5:1, tako da bi revanš u Belfastu trebalo da predstavlja formalnost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Wednesday, 01.08.2018
13:25

Ilija Stolica kad ide top kad ne ide nije do njega,kradja, namjestanje i td