Sa njima dvojicom nikad nije dosadno, Mihajlović isterao Ljajića iz ekipe!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.12.2017.
08:36
Izvor: Sportske.net

Ne vredi, ovaj odnos toplo-hladno je nekako sudbina kada su njih dvojica u pitanju!

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Mnogi su se začudili sinoć što Adem Ljajić nije ni na klupi. Provlačilo se da je Mihajlović nezadovoljan njegovom formom, pre desetak dana je rekao da igra sa velikim oscilacijama, spekulisalo se da će biti preseljen na klupu.

A onda šok na "Olimpiku", Ljajić nije bio ni u konkurenciji.

Mnogi su se pitali da li je povreda u pitanju, ali je Mihajlović objasnio u čemu je stvar.

"Ponašao se loše, nijedan pojedinac nije iznad tima, to kod mene ne može. Jednostavno, nije mi se svidelo kako se ponašao na treningu, to što je radio, pa sam ga poslao na tribine", kaže srpski trener kome je mač visio nad glavom, ali je dobio Lacio u gostima i ostao na klupi.

"Navikao sam ja na to, to je deo posla, uvek idu te priče o otkazu", dodaje Srbin.

Šta će biti sa Ljajićem?

"Ne znam, videćemo hoće li ga ovo opametiti",
dodao je Mihajlović.

Istorija sukoba njih dvojice počela je davno, Mihajlović je u Fiorentini Ljajića optuživao da je predebeo, da ne živi sportski, da je nostalgičan, ali mu je pružao šansu. Kasnije, u reprezentaciji Srbije ga je eliminisao jer nije pevao himnu, iako je potpisao protokol o pravilima u nacionalnom timu.

I sada ovo u Torinu gde su već drugu godinu zajedno, gde je Ljajić odigrao neke mečeve odlično, "Bikovi" mu nude novi ugovor, ali ponovo je došlo do kratkog spoja između Mihe i Ljaje.

Šta će se dalje dešavati, da li je ovo potez Mihajlovića da probudi Ljajića videćemo, tek, naredne nedelje, novi težak ispit za Torino, u Pijemont stiže ranjeni Napoli, ali sada Miha lakše diše nakon trijumfa nad Rimljanima posle koga je Torino osmi, imaju samo bod manje od Milana, četiri od šestoplasirane Sampdorije koja ima i utakmicu manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke