SA - Atalanta veruje, LŠ na dohvat ruke!

Autor: Stefan Matić
subota 11.05.2019.
17:00
Izvor: Sportske.net

U Bergamu odigrana prva utakmica 36. kola Serije A.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Gasperinijevi momci maltene obezbedili nastup u eliti naredne sezone, u Bergamu pala Đenova sa 2:1. Gosti u opasnosti od ispadanja.

Domaći su od starta krenuli da "grizu", Kastanje postiže gol za vođstvo već u 9. minutu ali je poništen zbog ofsajda, ista situacija se desila i desetak minuta kasnije sa istim ishodom. Ovog puta je u konsultaciji sa VAR tehnologijom poništen gol za vođstvo.

Gosti su pripretili pri kraju prvog poluvremena, Veloso je sjajno šutirao u 45. minutu ali je golman Golini odlično reagovao.

Posle pauze smo videli efikasnu izmenu Gasperinija. Italijan je uveo Musu Beroua na pauzi umesto Pašalića, Atalantin omladinac to odmah koristi i postiže gol za vođstvo domaćih već u 46. minutu.

Kastanje ipak postiže gol, posle poništenog pokušaja u prvom poluvremenu. Belgijanac se posle sjajne akcije svoji saigrača našao jedan na jedan sa golmanom Đenove, 53. minut 2:0 za tim iz Bergama.

Đenova uspeva da prepolovi prednost domaćih u samoj završnici meča, rezervista Goran Pandev postiže gol za 2:1 u 89. minutu.

Ivan Radovanović je odigrao svih 90 minuta za tim iz Đenove.

Na kraju je to bilo sve od "Grifona", Atalanta već u ovom kolu može da potvrdi plasman u Ligu šampiona ako Milan ne slavi u Firenci i ako Roma ne dobije Juventus.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke