S verom u Klopa, do pobede!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 23.02.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net

Dortmund gostuje Juventusu, u delikatnom trenutku Milioneri stižu u Italiju.

Beta/AP Photo/dpa,Uli Deck
Beta/AP Photo/dpa,Uli Deck

Povezane vesti

Ovo će biti njihov prvi susret jos od finala Lige šampiona iz 1997. godine, kada je Borusija u Minhenu savladala Juventus sa 3:1.

Odbrambeni fudbaler Borusije Sokratis Papastatopulos kazao je da je Juventus najbolji klub iz Italije, kao i da obe ekipe imaju podjednake šanse za plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

"Naš trener Jirgen Klop nam uliva veru u dobar rezultat. Naša igra je sagradjena na njegovim idejama i mi uvek pokušavamao da to nametnemo na terenu. To je upravo ono što mi želimo da uradimo u Torinu, da se nametnemo Juventusu", rekao je Papastatopulos.

On je dodao da Juventus ima izuzetno kvalitetan vezni red, predvodjen Polom Pogbom i Andreom Pirlom.

"Imaju odličan vezni red, Pogba i Pirlo... Dovoljno je samo to reći. Ipak, mislim da su šanse za plasman u narednu fazu 50-50", rekao je Papastatopulos.

Juventus će sutra u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona dočekati Borusiju Dortmund od 20.45 u Torinu, dok će se revanš meč igrati 18. marta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Monday, 23.02.2015
20:10

Mislim da će ih nabiti Borusija.

avatar
Emre Can
Wednesday, 25.02.2015
03:54

Imas dosta realne komentare o Arsenalu,kriticke u veliku ruku pa vidim da znas da sagledas situaciju pa bi voleo da cujem tvoje misljenje o Rodzersu kao treneru? Hvala unapred.

avatar
Emre Can
Thursday, 26.02.2015
02:13

Hvala jos jednom.Ova formacija je improvizacija od starta ove godine koja je urodila plodom,Liverpul pobedjuje i ne prima golove.Ni ja ne volim tu formaciju a Rodzersova filozifija je bas 4-3-3 i vratice se brzo na nju verovatno.Za sredinu se slazem,jedino Can lici na jakog zadnjeg veznog ali Liverpul mora da juri Kediru ili Vanjamu na leto.Kedira je free agent,odlican igrac.Trofeji bi lako mogli da izostanu ali nikad se ne zna,ako bude kupovao gotove proizvode a ne talente onda je stvar sklapanja kockica jer ce imati tim za titulu uz 2-3 takva igraca,mada licno vidim dominaicju Celsija u narednih 5 godina.Ali ipak je to fudbal.Pozzz...

avatar
Ajde?
Wednesday, 25.02.2015
22:41

Što se transfera tiče, pokušava da napravi ono što je Venger imao 2007. godine, mad i perspektivan sastav pun talentovanih igrača. U Vengerovom slučaju trofeji su izostali, mislim da će i u Rodžersovom. Što se taktike tiče, uopšte mi se ne svidja formacija sa tri štopera, mislim da bi više štimalo 4-3-3 uz još jedno vrhunsko krilo i neki grmalj na sredini terena. Puno mi ta sredina izgleda mlitavo, nema snažnog igrača. Lično bih ga ostavio na klupi, teško da Liverpul može da privoli bolju zamenu na Enfild.