Rusija - Marko Nikolić dobio derbi, Lovren pogodio za Zenit!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
22:19
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv vikend u ruskoj Premijer ligi.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Znate već, tek što je završena sezona u Rusiji, počela je nova, a ovog vikenda na programu su mečevi drugog kola.

Ekipa moskovske Lokomotive našeg Marka Nikolića upisala je i drugu pobedu, ovoga puta u derbiju kola protiv Krasnodara, rezultatom 1:0. Čovek odluke bio je Aleksej Mirančuk, koji je postigao jedini gol u 43. minutu meča.

Stopostotan učinak posle prva dva kola ima i šampoion Zenit, koji je večeras kao gost savladao Rostov sa 2:0. Vođstvo ekipi iz Sankt Petersburga doneo je Azmun u 24. minutu, a trijumf je potvrdio novi štoper Zenita Dejan Lovren, svojim golom u 87. minutu susreta.

Ulogu favorita opravdala je i ekipa CSKA koja je na svom terenu savladala Tambov sa 2:1, golovima Kučaeva u 29. i Škurina u 55. minutu, a jedni gol za goste postigao je Karapetjan u 42. minutu.

Spartak iz Moskve je kao domaćin bio bolji od Ahmata iz Groznog, slavio je sa 2:0, golovima Larsona iz penala i Ponsa u drugom poluvremenu, a u gostujućem timu je svih 90 minuta odigrao Miroslav Bogosavac.

Pobednika nije bilo u mečevima Dinamo Moskva - Volgograd (0:0), Rubin - Ural (1:1) i Soči - Himki (1:1), a Ufa je kao gost juče savladala Arsenal iz Tule sa 3:2.
-
Baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke