Runiju teško pada pogled na tabelu Premijer lige, odabrao "manje zlo"!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 24.12.2018.
19:16
Izvor: Sportske.net

Veruje da će se istorija ponoviti.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Vejn Runi je priznao da je teško gledati da se dva najveća rivala Mančester junajteda bore za titulu, ali je dao svoje mišljenje ko će u toj trci pobediti.

Runi je legenda "Crvenih Đavola", bivši kapiten koji je sa ovim timom osvojio 16 trofeja, između ostalog i pet titula u Premijer ligi, kao i jedan trofej Lige šampiona.

Njegov bivši klub se dosta muči, Runi je pričao negativno o Murinju i nada se boljim danima za klub sa "Old Traforda", ali nije mogao a da ne prokomentariše i trenutno stanje u Premijer ligi.

Liverpul trenutno igra odlično i "Redsi" su jedini tim bez poraza. Siti zaostaje četiri poena, a aktuelni šampion se nada da će i Liverpul početi da gubi poene.

Runi smatra da Totenhem ne može da se uključi u trku, ali i da je dovođenje Virdžila Van Dajka ono što pravi razliku između Liverpula ove i prethodnih godina.

Takođe, on je pohvalio nemačkog trenera, Jirgena Klopa i smatra da je takav menadžer potreban Junajtedu.

Ipak, on smatra da će Siti na kraju odneti pobedu, a da će Liverpul ostati "praznih šaka".

"Liverpul ima fantastičan tim, ali Siti ima iskustva u osvajanju trofeja. Kada dođe poslednjih nekoliko kola, Siti će izbiti na čelo", rekao je Runi.

Takođe, on je napomenuo da je Liverpul jedini tim koji je u poslednjih 10 godina bio prvi za Božić i nije osvojio titulu na kraju. "Redsima" se to desilo dva puta, a Runi smatra da će tako biti i treći put.

Englez je očigledno izabrao "manje zlo"...

Runi Ronaldo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke