Runi ne deluje ubojito? Varate se!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
16:10
Izvor: Sportske.net

Možda vam se čini da se Vejn Runi ne nalazi u dobroj formi i da najplaćeniji fudbaler Mančester Junajteda ne pruža partije kakve se od njega očekuju ali statistički podaci govore u korist reprezentativca Engleske.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Minulo leto bilo je jako važno za Vejna Runija pošto je preuzeo kapitenske trake u Mančester Junajtedu i reprezentaciji Engleske što sigurno nije mala stvar u karijeri jednog fudbalera.

Uz titulu najplaćenijeg igrača Junajteda od Runija se očekuje da bude udarna igla "Đavola" a ništa menja očekivanja nisu ni kada nastupa za nacionalni tim.

Runi je odigrao stotu utakmicu u dresu reprezentacije Engleske a kada se pogleda njegova klupska i reprezentativna statistika dolazi se do podatka da je početak nove sezone drugi najbolji u Vazinoj karijeri.

Prvotimac Mančester Junajteda do sada je postigao 10 golova za klub i reprezentaciju a grafika pokazuje da je samo na početku sezone 2011/2012 Runi imao bolji učinak.

Priliku da popravi statistiku Runi ima u duelu sa Halom u okviru 13. kola Premijer lige.

Runi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milosch
Saturday, 29.11.2014
20:09

Samo fudbalske neznalice ne vide koliko Runi znaci ovom timu. Njegov uticaj je mnogo veci od ovih 11 golova. On pored toga asistira, kad treba da stane na loptu stane, odlican je u defanzivi, prima batine u veznom redu i za druge. Neverovatan fajter koji i samim svojim prisustvom na terenu mnogo znaci timu.