Rumun iz Ludogoreca provocirao, nije računao da su navijači potpuno ludi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Ludo, luđe - bugarski derbi!

Screenshot/YouTube/FFS TV ID
Screenshot/YouTube/FFS TV ID

Povezane vesti

Proteklog vikenda, odigran je derbi 29. kola šampionata Bugarske, Levski je dočekao ekipu Ludogoreca, a gosti su trijumfovali rezultatom 2:0 i učvrstili se na vodećoj poziciji na tabeli, dok Levski sada na trećem mestu zaostaje devet bodova za liderom.

Pobedu Ludogorecu u ovom derbiju doneli su rumunski internacionalci. Kešeru je u prvom poluvremenu postigao vodeći gol, a konačnih 2:0 postavio je Kozmin Moci, pogotkom u 80. minutu iz jedanaesterca.

A onda počinje prava ludnica!

Moci je posle gola provocirao domaće navijače, i dodatno im stao na muku posle za njih nepovoljnog rezultata, a sudija ga je kaznio drugim žutim kartonom, pa je morao da napusti teren.

Ali, nije bilo tako jednostavno napustiti teren. Jedan od razbesnelih navijača popeo se na tunel, skakao po njemu, uspeo da ga probije i uđe u zaštićeni prostor, što možete da vidite u snimku u prilogu.

Moci je zbog toga u pratnji policije morao da spasava živu glavu...
-

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 16.04.2019
12:04

Carls Darvin bi danas bio u ekstazi da je ziv.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 16.04.2019
11:25

Jak mi huligan, ne zna ni da skace, za malo da se ubije

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 16.04.2019
10:05

Ludo, ludje, ludogorec :) Sjecam se kad je ovaj Moci protiv Steaue, u revansu plej-ofa za LS, stao na gol jer je golman dobio crveni karton i odbranio, cini mi se, cak i penal! Slavio je protiv Rumuna... lud, nema sta. :)