"Rosoneri" slavite, Milan je spašen!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.06.2018.
19:02
Izvor: Sportske.net

Tokom popodneva po američkom vremenu očekuje se kraj Milanovih muka...

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Da li je hod po trnju završen?

Prema poslednjim informacijama, Milan će preći u ruke Amerikanca Roka Komisa. Kalabrez je kako smo i pisali jedan od 400 najbogatijih ljudi na svetu, kupiće 80% akcija i postati većinski vlasnik.

On će izmiriti dug fondu Eliot, upumpati svež novac u klub, iako osvedočeni navijač Juventusa, odlučio je da spasi Milan.

Otpor većinskog vlasnika Lija je slomljen, on je na kraju izgleda prihvatio neminovno, a očekuje se da će u nekoliko narednih meseci prodati i preostali paket akcija.

Milan će večeras ili sutra saznati kaznu UEFA, ona je gotovo izvesno izbacivanje iz Evrope, ali na Arbitraži u Lozani, ako se pojave sa novim vlasnikom što je izvesno, sigurno je da će UEFA voditi o tome računa.

Što bi se reklo, spas u zadnji čas, tako veliki klub zaslužuje svakako da ga vode ozbiljni ljudi, Komiso je spasao Kosmos od bankrota, odbijao je da kupi italijanske klubove, kako kaže iz lojalnosti prema Juventusu, ali ovo je velika šansa za njega, ali i za Milan da se vrati na staze stare slave.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Tuesday, 26.06.2018
23:13

Sve ove godine vuk odbijao da pojede manje ovcice,ali sada kada je veci ovan bezeci polomio nogu,nece prepustiti priliku.
Hoce li se radovati golovima Juvea protiv Milana?-Hoce.

avatar
rossonero_t
Tuesday, 26.06.2018
22:13

Bilo bi ironicno da nas u istom danu preuzme ovaj i da nas odmah izbace iz Evrope 😂😂😂

avatar
Mino Raiola
Tuesday, 26.06.2018
19:35

Sad je logično da počne i da navija za svoj klub.

avatar
Brainless
Tuesday, 26.06.2018
19:16

Nije to stvar mala...
Biti Juveu filijala

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 26.06.2018
19:13

Nisam ja za dzabe svih ovih godina imao Kosmosovu trenerku iako mi je rodjak iz Majamija:-D Dok ne bude zvanicno okoncano, necu da otvaram sampanjac, ali, vec ga polako hladim:-D E, jos kad bi se sve resilo veceras, gde bi mi kraj bio...