"Rosoneri" nemaju mira, klub ponovo na udaru UEFA!

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.11.2018.
11:30
Izvor: Beta

Ovoga puta je ozbiljno.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Evropska fudbalska unija UEFA mogla bi da kazni italijanski fudbalski klub Milan sa 20 miliona evra zbog kršenja pravila finansijskog fer pleja, preneli su danas italijanski mediji.

Takođe, Milanu bi moglo da bude zabranjeno da registruje igrače u januarskom prelaznom roku.

Italijanskom klubu je zbog kršenja pravila finansijskog fer pleja, prema kojima klubovi ne smeju da potroše više nego što su zaradili, bilo zabranjeno da učestvuje u Ligi Evropa, ali se Milan ipak takmiči, nakon što je Sud za sportsku arbitražu (CAS) uvažio njegovu žalbu.

CAS je presudio da se Milan vrati u takmičenje, ali je predmet vratio UEFA da uvede proporcionalnu kaznu. List Republika preneo je da će u narednim danima Milan biti kažnjen sa oko 20 miliona evra.

Kako se navodi, klub će deo kazne moći odmah da plati, dok će ostatak biti suspendovan u skladu sa ograničenjima finansijskog fer pleja.

Te kazne odnosiće se na prethodne prekršaje, a Milan će morati da postigne dogovor o poravnanju sa telom za finansijsku kontrolu klubov u UEFA.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Thursday, 08.11.2018
15:48

Da necemo mozda da imamo samo 50mil za sledeci prelazni rok?

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 08.11.2018
14:16

Ako je ovoga puta ozbiljno, mi smo letos bili pred gasenjem Hahaha Salu na stranu, znalo se da cemo kad-tad biti kaznjeni globom od 20 ili 30 mil. evra, a od te druge (potencijalne) kazne umnogome zavisi nasa sudbina.

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 08.11.2018
12:43

A kazne za City i PSG nista?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 08.11.2018
15:47

ovdje se radi o Milanu nema veze s ostalim klubovima Svaki je prica za sebe

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 08.11.2018
12:35

Ma to su prosto smesne stvari, neki klubovi kupuju kao pijani milijarderi u supermarketu a neki bivaju kaznjeni. Treba ukinuti tu nefunkcionalnu frankenstajnsku instituciju i smisliti nesto novo