Rosić doneo bod Bragi, Raća debitovao u porazu Rio Avea

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Lazar Rosić postigao je gol koji je ekipi Brage doneo bod u duelu sa Eštorilom, dok je Radosav Petrović debitovao u porazu Rio Avea.

scbraga.pt
scbraga.pt

Povezane vesti

Zavesa na dvadeseto kolo portugalskog fudbalskog šampionata spuštena je u ponedeljak veče dvema utakmicama koje su počele u 22 časa po srednjeevropskom vremenu.

Feirense je nastavio proboj ka sigurnoj luci trećim trijumfom na poslednjih šest mečeva, a drugim u poslednja tri susreta

Nakon poraza na gostovanju Sportingu u prvom susretu u 2017. godini Feirense je vezao četiri meča bez poraza, a večeras je kao domaćin savladao Rio Ave.

Ekipa sa severozapada Portugala slavila je rezultatom 2:1 (1:0) i tako izbila na trinaesto mesto na tabeli.

Za Rio Ave je večeras debitovao srpski internacionalac Radosav Petrović koji je početkom prethodne nedelje stigao na pozajmicu iz Sportinga.

Fudbaleri Brage prekinuli su mini niz od dva uzastopna poraza remijem sa Eštorilom (1:1) a pogodak vredan boda postigao je srpski fudbaler Lazar Rosić.

Gosti su poveli preko Klebera u 35. minutu prvog dela meča, a samo devet minuta nakon starta drugog poluvremena Lazar Rosić je pogodio za, ispostaviće se, konačnih 1:1.

Bio je to drugi gol Lazara Rosića za Bragu u tekućoj sezoni, a na terenu je večeras bio i Nikola Stojiljković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke