Ronaldov sponzor ponovo reagovao, da li oni znaju nešto što mi ne znamo?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.10.2018.
15:07
Izvor: Sportske.net

Ozbiljne kompanije ne rizikuju previše jer im je profit najbitniji, pa se postavlja pitanje da li slute kako će se optužnica protiv Ronalda završiti.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo nalazi se u središtu seks skandala pošto ga je model Ketrin Majorga optužila za silovanje koje se navodno dogodilo 2009. godine.

Portugalac ne krije da je bilo seksualnog odnosa, ali uz njen pristanak što njegov pravni tim pokušava da dokaže i na sudu u Las Vegasu.

U međuvremenu, njegov imidž je na lošem glasu i mnogi sponzori preispituju svoju odluku da ga angažuju jer to nije publicitet koji im je potreban.

Jedan od njih jeste i EA Sports koji je sklonio njegovu sliku sa naslovne strane najnovijeg izdanja igrice FIFA 2019 na njihovom sajtu.

Međutim, ubrzo je njegova slika vraćena.

Možda oni znaju nešto što mi ne znamo?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHard
Sunday, 14.10.2018
16:43

Slika je bila sklonjena zobg OTW u fifi, ko zna razumece, sumnjam da ce pored Mesija dozvoliti da na cover izgube i Ronalda. Mada fascinantan mi je ovaj Ronaldov cover u Realovom dresu prefarbanom u crno belom, to je ideja za conecorleonea i El clasico leyendas.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 14.10.2018
16:27

Pa Ronaldo je toliki brend da ako odluci da reklamira Pes sledecu god mozda ce Pes da postane opet kupovaniji od fifa kao do pre nekoliko god...