Ronaldov saigrač iz reprezentacije o Ronaldu, hoće li igrati?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.11.2019.
19:02
Izvor: Sportske.net

Dobra stvar u čitavoj priči za Srbiju jeste što se mnogo priča o Kristijanu Ronaldu.

EPA-EFE/PAULO NOVAIS
EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Povezane vesti

Portugalci bi morali da kiksnu u jednoj od naredne dve utakmice, a Srbija da pobedi obe do kraja za plasman naše reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

Daleko smo od toga imajući u vidu da Portugalci igraju sa Litvanijom i Luksemburgom, a Srbija sa Ukrajinom i Luksemburgom.

Ipak, nade ima imajući u vidu da se mnogo priča o ponašanju Kristijana Ronalda i njegovoj povredi zbog koje je izašao sa terena u poslednje dve utakmice.

Sa druge strane, saigrač Kristijana Ronalda iz reprezentacije Gonsalo Paciencia je istakao da rekao da mu Ronaldo izgleda odlično.

"Nemam diplomu lekara, ali meni on izgleda sjajno. Najvažnije je da je on sa nama jer je najbolji na svetu"
, rekao je Pacijencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 12.11.2019
20:33

I meni on izgleda sjajno, ali mu to nikada u karijeri nije pomoglo da se objektivno nađe i u top20, a kamoli i blizu vrhu, osim naravno u projekcijama njegovog marketinga i krađama Zlatnih lopti.

Sa druge strane u Portugalu je u ovom trenutku barem 3/4 tima bolje od njega, a uz to je Portugal prilično jaka reprezentacija, tako da je verovatnoća kiksa objektivno mala. Ako šta može povećati verovatnoću kiksa onda je to njegovo prisustvo na terenu (a ne odsustvo) sa obzirom da će na svaki način pokušati da leči frustracije i komplekse nagomilane poslednjih meseci u Juveu, što u prevodu znači besomučno šutiranje iz svih pozicija i naravno gomila promašaja. :D