Ronaldov recept - Iskopirati prošlu sezonu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.03.2018.
11:33
Izvor: Sportske.net

Videli smo kako to izgleda, takođe proleće je dočekao svež i bez povreda. A to automatski Real čini opasnim.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je onaj stari, ili je možda samo odlučio da krene putem kojim je išao i prošle sezone.

Danas "Marka" u analizi piše da je Portugalac u 33. godini naučio da sluša svoje telo, da zna da ne može da bude na maksimumu svih devet meseci sezone i da se zbog toga čuva tokom jeseni.

Neke stvari su slične kao prošle kada se odlučivalo i kada je u pet poslednjih mečeva Lige šampiona dao 10 golova, kao i četiri u šest mečeva u Primeri.

Izgleda da slično veruje da može da ponovi i ove, da kraj sezone sačeka svež, on je u poslednjih 10 mečeva postigao 17 golova, a jedina utakmica u kojoj nije igrao, ona protiv Espanjola je bila jedina koju je Real izgubio.

Zbog toga ga se sada treba čuvati jer ima dosta energije, pobedom protiv Eibara, Real je zacementirao mesto u Ligi šampiona, Zidan će odmarati Ronalda u mečevima Primere, jedini cilj koji je ostao je odbrana Lige šampiona.

Zbog toga je bitno da on ostane svež i u pravoj formi, videli, kada je takav, onda je Real gotovo nepobediv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadandrovic
Sunday, 11.03.2018
22:02

Pravo mjerilo je Liga, Bajern, Barsa, Juve, pokazuju kvalitet i to su najace ekipe u svojim ligama. Kada bi postojala Liga sampiona, tada Real nebi bio ni medju prvih 10ekipa. Nebi pomogao srecan raspored ekipa, i nebi pomogle sudije. Real je pokazao kakva je ekipa 2:6,3:4,0:4,0:3, ovako je Barsa silovala Real na Bernabeo, a taj isti Real je ispao u LS od Barse. Hajde Kosta i Arda budite povrijedjeni protiv Reala u finale LS, hajde Nejmar bidi povrijedjen protiv Reala, hajde sudije priznajte gol Ramos u finale LS i ako je ofsajd, hajde sudije neka Real igra 90minuta sa igracem vise 90minuta protiv Bajerna, nemoj sudija da dajes crveni Kazemiru, nego izmisli crveni Vidalu, sudija ni to nije dovoljno pusti Ronalda da postize dva gola iz ofsajda, treba to Realu i Ronaldu da naprave najvecu prevaru 21vijeka. Hajde fudbalske neztnalice idite u 1963godinu da vidite kad je Real zadnji put postigao 3gola na Kamp Nou. Hajde fudbalske neznalice, postite 20godina na Kamp Nou 1982-2002god. Real nije pobijedio 20godina na Kamp Nou

avatar
scofield
Sunday, 11.03.2018
20:50

Tacno. Kada je masina u formi Real je stvarno nepobediv. Nece ga niko ali niko zaustaviti do kraja sezone!!!

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 11.03.2018
13:50

To više zavisi od sudija... Npr. 4 od 5 golova protiv Bajerna je dao kada je Real ostajao sa igračem više u obje utakmice. Do tada ga nigdje nije bilo...

avatar
BlueBoy84
Monday, 12.03.2018
10:04

A Real protiv Barse u 20 tekmi ostajao 12 puta sa igrac manje.

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 11.03.2018
12:55

On pre svega ima MOZAK. Talenat ti omogucava da budes veliki i najbolji 1 ili dve sezone. Ali kad si ti najbolji 10-11 godina zaredom, e to onda ima veze sa glavom. Covek je nakon 30-te naucio kako da tempira formu, svestan je da ne moze citave sezone da bude na visokom nivou pa tako bira da bude na 100% onda kad je to najbitnije. Evo ve 3-4 godine ista prica- Ronaldo u slaboj formi, Ronaldovo vreme proslo, a onda on u drugom delu sezone izreseta razne Bayerne, Juventuse i ostale i uzme Ligu Sampiona.

avatar
Monday, 12.03.2018
22:21

Fascinantno je to (s obzirom na los pocetak) da je vec prestigao Mesija sa brojem pogodaka u svim takmicenjima. Postigao je ukupno 33 gola na 34 meca. Ocigledno postoji vec godinama ustaljeni nacin funkcionisanja kojeg se drzi i koji, sto je najvaznije, daje rezultate. Real je, kada je Ronaldo na svom nivou, skoro nepobediv u svim takmicenjima. A to je dovoljan pokazatelj u kolikoj meri igra Reala zavisi od njega. Na petparacke komentare ne bi trebalo da obracas paznju. Oni su svakodnevnica koja ukazuje na bezvrednost bitisanja odredjenih licnosti. Real Madridu je za nastavak sezone potreban jos bolji Bejl uz sigurnijeg Ramosa zajedno sa Tonijem Krosom. Ne smemo zaboraviti na Iska. Pozdrav.