Ronaldov postupak šokirao legendu: "Nije dan za ovakav tvit!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.01.2019.
23:19
Izvor: Sportske.net

Objava Kristijana Ronalda na Tviteru naišla je na kritiku Garija Linekera.

Epa/Javier Lizon
Epa/Javier Lizon

Povezane vesti

U danu kada fudbalska zajednica strahuje zbog činjenice da je avion sa napadačem Kardifa Emilijanom Salom pao i da su svi koji su bili u njemu izgubili živote, Kristijano Ronaldo je objavio fotografiju koja je šokirala Garija Linekera.

Ronaldo je na društvenim mrežama postavio fotografiju iz privatnog aviona u trenutku dok slika selfi.

Očigledno je da se Linekeru nije dopao trenutak kada je Ronaldo postavio fotografiju, pa je na Tviteru ostavio komentar koji je naišao na odobravanje.

"Nije dan za ovakav tvit. Zaista nije", napisao je Lineker.

U komentarima se povela rasprava. Neki smatraju da je Lineker pogrešio što je ukazao na ovo, jer smatraju da Kristijano Ronaldo svakako nije imao lošu nameru već je pogrešio tajming.

Sami procenite, sigurni smo da će biti onih koji će osuditi Ronaldov postupak i reći da je trebalo da promisli pre postavljanja fotografije, dok će drugi stati u odbranu prve zvezde Juventusa.

Kristijano Ronaldo je danas boravio u Madridu gde mu je izrečena presuda zbog utaje poreza. Potvrđena je nagodba, dve godine zatvora uslovno i 19 miliona evra kazne što sigurno nije previše pogodilo Portugalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 23.01.2019
02:36

Ahahah, samo da se piše o njemu. :D Čudi me da marketing već nije počeo da objavljuje njegov dnevni jelovnik, šta je rekao u teretani itd. Što je manje vesti sa fudbalskih terena to ih je više sa tvittera. :D

avatar
Mangus
Wednesday, 23.01.2019
00:26

A sta ako covek ne zna da se desila nesreca? Zar mora da bude upoznat sa apsolutno svime sto se desava u svetu?! Drustvene mreze su katastrofa bas zbog ovoga. Ispada da se čovek sprda i kaci fotografije a može biti da vest video nije. Lineker jeste i odmah povezuje s nesrećom.

avatar
OGLoc
Wednesday, 23.01.2019
12:16

Mi svi znamo a on da ne zna.. Ne budite smijesni, svaka objava fudbalera je unaprijed smisljena i oni imaju timove ljudi koji vode marketing.. Sve je to biznis

avatar
Brazilero11
Thursday, 24.01.2019
13:47

Mi svi znamo jer pratimo fudbal na 30 stranica na internet. Ronalda to ne zanima, on zivi to. Plus covjek je platio 18 miliona poreza i suocavao se sa mnogo vecom kaznom ili zatvorom. Ja ga ne volim ali sasvim moguce je da covjek ne zna. Uostalom za ovog momka nisu mnogi culi prije ove nesrece.

avatar
fadsasdfads
Wednesday, 23.01.2019
00:25

Totalno nebitan lik ovaj Lineker.