Ronaldov "poker", Gameiro je nova zvezda "Petlova", Farani su odlični!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.10.2016.
22:38
Izvor: Sportske.net

Kvalifikacije za SP u Rusiji su u punom jeku, a videli smo neke veoma zanimljive rezultate večeras. Farska ostrva su najveće iznenađenje za sada.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Grupa A

Holandija - Belorusija 4:1
Francuska - Bugarska 4:1
Luksemburg - Švedska 0:1


Holanđani su odigrali odličnu utakmicu protiv Belorusije i nakon početnog nerešenog rezultata protiv Švedske, uspeli su da zabeleže veoma važnu pobedu.

Oni su danas na svom terenu uspeli da savladaju Belorusiju sa 3:1, a sjajan je bio Kvinsi Promes. Ovaj mladi fudbaler je postigao dva gola u prvom poluvremenu, da bi odmah na početku drugog Rios uspeo da smanji na 2:1.

Ipak, Klasen uspeva da poveća na 3:1, a Jansen na 4:1 koji je postavio i konačan rezultat.

Do četvrtog boda stigli su i Francuzi koji su demolirali Bugarsku, iako su bili u zaostatku na startu meča.

Aleksandrov je iz penala uspeo da savlada Lorisa, a onda je usledio rafal Francuza.

Prvo je nakon asistencije Bakarija Sanje Kevin Gameiro uspeo da postigne gol glavom za izjednačenje, da bi Pajeov centaršut išao u okvir gola i završio u njemu.

Do kraja poluvremena Grizman uspeva da savlada golmana Bugarske, da bi Gameiro u 59. minutu svojim drugim golom nakon asistencije Grizmana doveo svoju ekipu do 4:1.

U ovoj grupi i Švedska nakon dva kola ima 4 boda, pošto je danas kao gost slavila protiv Luksemburga sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Lustig.

Holandija 4
Francuska 4
Švedska 4
Bugarska 3
Belorusija 1
Luksemburg 0


Grupa B

Portugal - Andora 6:0
Letonija - Farska Ostrva 0:2
Mađarska - Švajcarska 2:3


Evropski šampion nije imao milosti prema Andori u duelu dve ekipe sa Pirinejskog poluostrva.

Kristijano Ronaldo je uspeo čak 4 puta da se upiše u listu strelaca, a pored njega gol je postigao i Kanselo u prvom poluvremenu, kao i Andre Silva u drugom za ukupnih 6:0.

Andora je meč završila i sa dva igrača manje, pošto su crvene kartone dobili Rubio i Rebes.

Farska ostrva i fudbal u toj zemlji su u usponu. Oni su danas kao gosti uspeli da savladaju Letoniju sa 2:0, a strelci su bili Naterstad i Edmundson. Na ovaj način Farani su stigli do 4. boda.

Najzanimljivije je bilo u duelu Mađarske i Švajcarske. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:0, ali onda sledi rafal golova. Seferović je doveo Švajcarsku u prednost, Salai je izjednačio, Rodrigez je ponovo doveo goste u vođstvo, ali je nezaustavljivi Salai uspeo ponovo da savlada protivničkog golmana za 2:2.

Ipak, pobedu gostima donosi Štoker pred kraj meča.

Švajcarska 6
Farska ostrva 4
Portugalija 3
Letonija 3
Mađarska 1
Andora 0



Grupa H

Grčka - Kipar 2:0
Belgija - BiH 4:0
Estonija - Gibraltar 4:0


Grci su maksimalni nakon dva odigrana kola. Oni su danas kao domaćini savladali Kipar sa 2:0, a golove su postigli Mitroglu i Mantalos.

U meču koji su mnogi predstavljali kao derbi, Belgijanci su lako izašli na kraj sa reprezentacijom BiH rezultatom 3:0. Spahić je autogolom doveo Belgijance u prednost, Azar je povisio u prvom poluvremenu na 2:0,  Aldervereld je u 60. minutu pogodio za 3:0, a Lukaku je zapečatio sudbinu Bosanaca za 4:0.

Na kraju, Estonija je lako izašla na kraj sa Gibraltarom rezultatom 4:0, a strelci su bili Kait (2), Mosnikov i Vasijev.

Belgija 6
Grčka 6
BiH 3
Estonija 3
Kipar 0
Gibraltar 0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Martial_09
Saturday, 08.10.2016
01:43

Za ova dva dana su kladionice pukle kao nikad :D Sad mora malo da se umesaju, da vrate novac

avatar
Milos Bojovic
Saturday, 08.10.2016
13:06

ne i u mom slucaju , ja igram na Letoniju 1x protiv Farskih ostrva .. Nisam mogao da verujem da Farska Ostrva mogu da pobede nekog u gostima.

avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 08.10.2016
00:42

Xexe kakav igraaaac ....

avatar
Friday, 07.10.2016
23:09

О Роналду се последњих година превише прича, његови голови се увеличавају, тако да многи не причају о његовој игри него о головима. Никада голови нису били мерило једног играча, играч може да постигне три, четири гола на утакмици, а да не буде најбољи играч на терену.

avatar
Eccentric
Friday, 07.10.2016
22:48

4 zl kopacke uskoro i 4 zl lopte preko 550 golova u karijeri i gura ka 600 4 engleske lige plus fa kupovi i ostalo onda spanska liga 3 lige sampiona igrao za dva mozda najveca kluba i sve sa njima osvojio prvi strelac najtrofejnijeg kluba najvise gola za repku u evropi ne racunajuci prijateljske onda evropsko prvenstvo prvi strelac lige sampiona i svih evropskih takmicenja zajedno, rekordi preko 200 strasna karijera hvala ti za sve.