Ronaldo se zakačio sa Sarijem, pa ulepšao dan navijaču! Italija se pita, "hoće li Juventus promeniti mišljenje"?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.07.2019.
08:57
Izvor: Sportske.net

Poraz sam po sebi ne boli, videle su se prve tenzije, mediji vrše pritisak na klub, ali se ni posle Totenhema ništa nije promenilo...

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Juventus je poražen od Totenhema golom Harija Kejna u poslednjem minutu sa pola terena, međutim, malo koga brine rezultat. Englezi su ranije počeli pripreme, Sari traži tek formulu, ali je odmah na početku došao u manji sukob sa Ronaldom.

Naime, Portugalac mu je zamerio što ga menja posle gola kada je ekipa i okrenula rezultat i mogla da dobije meč. Ipak, Sariju je sve to u drugom planu, razmenio je nekoliko reči sa Portugalcem i slegnuo ramenima.

Sa druge strane, ovo nije pokvarilo raspoloženje Ronaldu, on je nakon meča pozvao dečaka koji se probio pored obezbeđenja da sedne i da sa ekipom svojih idola odgleda meč do kraja.

Današnji mediji bave se sudbinom Iguaina, delovao je juče dobro, dao gol, "Tutosport" je izašao sa naslovom, "Zadržite ga", ali čini se da ništa nije promenjeno. Juventus želi da proda Argentinca kako bi vratio deo uloženog novca kada ga je za 90 miliona doveo iz Napolija i načinio najplaćenijim igračem Serije A.

Ronaldo

Oni čekaju da "Pipita" pristane na odlazak u Romu, mada su navijači protiv, a i sam Sari ne želi Ikardija. Ako već Paratići i Nedved neće da zadrže Iguaina, novi trener bi radije nekoga poput Lukakua koga želi Inter, kao i nemoguće misije, Gabrijela Žesusa iz Sitija.

U svakom slučaju, Sari je rekao da će klub sigurno nekoga dovesti, nije govorio o imenima, ali prvo moraju da prodaju i to Kediru, Matuidija, Kansela i nekoga od napadača, kako bi se dodatno pojačali, na meti su osim Ikardija, Kjeza, kao i prema tvrdnjama engleskih medija Deni Rouz iz Totenhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico
Monday, 22.07.2019
13:43

Jaooo duša moja, kako ga samo gleda... A kada je dečak sedeo kod Messija? Nikada. Zato je moj idol najveći.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 23.07.2019
14:36

ti imas ozbiljnih problema. opterecen si autore profila xenon-hari-kondogbia-04-kl

avatar
Oldboy
Monday, 22.07.2019
12:38

Osnovna razlika je kad Inter izgubi sve se raspada, a kad juventus izgubi onda i nije strašno, nema svađe i sve je kako treba da bude, jel tako Vlajko?

avatar
Mak-Juventino
Monday, 22.07.2019
12:03

Pustite Pipita , zadrzite Mandzuka

avatar
Monday, 22.07.2019
09:41

Upravo to,prva jaca utakmica gde Juventus podbaci zbog Sarijeve taktike,Ronaldo ce ga razvaliti,a to ce biti njegov kraj....

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 22.07.2019
22:36

Nema Sarri autoritet pogotovo sto je dosao u Juventus gdje ima dosta zvjezda koje ce tesko kontrolisati .On nece dugo biti trener Juventusa iako realno gledano na ovaj igracki kadar savrseno odgovara Sarijeva ofanzivna filozofija ali msm da cim krenu losi rezultati da nece moci drzati svlacionicu pojst ce ga zvjezde Juventusa kao sto ni u Celziju nije imao autoritet nece imati pogotovo u Juventusu.