Ronaldo se dva puta razbesneo, prvi put se suočava sa ovom situacijom u karijeri!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.11.2019.
08:47
Izvor: Sportske.net

Portugalac ljut, ali u Juventusu će teško isterati svoje, jednostavno, zna se čija je poslednja. Sari nezadovoljan, ali činjenica je da nikada Juve u ovoj deceniji nije imao ovako lagodnu situaciju u LŠ...

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je bio veoma nervozan juče u Rusiji, prvo jer je Remzi potvrdio njegov gol, nakon greške golmana Giljermea.

"Mislio sam da će golman stići, instinktivno sam ubacio loptu u mrežu, izvinio sam se Ronaldo", kaže Remzi koji je oporavlja od povrede, a postao je prvi Britanac koji je dao gol za Juve u Ligi šampiona.

No, vratimo se Ronaldu.

Njegova reakcija kod zamene je bila nervozna, istini za volju, do sada, osim Sarija niko nije smeo da ga zameni.

"Nisam ga zamenio iz hira, nego jer je nervozan i muči ga primicač. Imao je problema u prvom delu, želeo da nastavi, kada u jednom trenutku nije mogao da sprinta, uplašio sam se da će se povrediti, moram da ga sačuvam"
, objasnio je Sari.

On je ponovo pogodio sa izmenama, Daglas Košta je doneo trijumf Italijanima koji su posle četiri kola već u top 16 i sada im ostaje da overe prvo mesto.

Zbog toga su u klubu zadovoljni, niko osim Sarija, ni Konte, ni Alegri nije uspeo tako brzo da stigne do nokaut faze, obično se Juve mučio tokom jeseni.

Ali, Sari nije zadovoljan.

"Nagrađeni smo jer smo do kraja jurili pobedu, ali igra je bila loša, ovo nije pravi Juventus, daleko smo od forme. Moramo mnogo bolje da igramo već za vikend protiv Milana", kaže Sari koji ima potpunu podršku kluba, Juventus stoji iza svake odluke trenera i čak ni Ronaldo ne može da dovede u pitanje njegov autoritet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 07.11.2019
14:34

Ccc, tako prema čoveku koji vam je unapredio sve: od finansija, poseta na stadionu, prodaje ulaznica, do fiziče spreme i količine masti u igračima. Da ste pravi klub tražili bi ste od Sarija da se izvini izlizanom što ga je zamenio, uz obećanje da se to više nikada neće ponoviti i naravno tražili bi ste arbitražnu komisiju UEFE da se pregledaju snimci i utvrdi da li je lopta prešla gol liniju celim obimom u trenutku kada ju je Ramsey gurnuo u gol. 😂😂😂

avatar
Nemanjici
Thursday, 07.11.2019
12:02

Ma bre ima da postuje odluku trenera, kakva god bila. To vazi za svakoga.

avatar
Oldboy
Thursday, 07.11.2019
11:39

Pazi, izvinjava se što je dao gol, sad sam sve pročitao

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 08.11.2019
18:17

Gledaj kakvi likovi su jedva docekali da komentiraju Ronalda Ti si valjda izvan tih okvira Nemoj me razocarati

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 09.11.2019
20:21

ne grjesis naravno u vezi tim Ali nisam siguran da je to novinar tocno citirao

avatar
Oldboy
Saturday, 09.11.2019
01:45

Ne druze nikako, ali reci jel nije malo apsurd da mu se izvinjava, prihvatam ako mi kazes da gresim

avatar
Steffmajster
Thursday, 07.11.2019
11:09

auuu da nisi na mestu ronalda, pogotovo njegovim fanovima :D pukli su vise od muke sto je gol prepisan Ramziju :D a jos kakav gol Coste, pa to se ocekuje od ronalda, ali..

avatar
Badr Hari
Friday, 08.11.2019
16:50

Ja se unapred radujem sledećem golu izlizanog, pogotovo ako ga postigne iz slobodnjaka, jer nas čeka prava erupcija oduševljenja fun-ova, neviđena količina besmislica, barem nekoliko tekstova o 'rekordima' koje je tim golom oborio, o tome kako je 'ponovo' dokazao da je 'najbolji ikada', kako bi bila 'velika sramota ne dati mu ZL', kako je 'zapušio usta' onima koji su, koristeći statistiku, dokazali da je drugi najgori izvođač slobodnjaka u istoriji Serije A, kako u 34. godini bez trunke masti on 'ruši rekorde' itd. i naravno lavina još većih besmislica naše maskote Clasicosa sa nekoliko njegovih profila i fdfgsfgfd Dakija Bobinja sa njegovih 150 profila uz neizostavno pljuvanje po Messiju. 😂😂😂

avatar
Steffmajster
Saturday, 09.11.2019
10:59

hehehehe dobarrrr :D