Ronaldo - Rat "svih protiv svih", da li je ovo ključni dokaz koji će ga osloboditi krivice?

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 12. oktobar 2018.

  • 10:49

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Novi preokret, Ronaldo će svedočiti, ali izgleda da u celoj priči postoji novi detalj koji će srušiti optužnicu...

Ronaldo - Rat
Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas
Priča o Ronaldu ne jenjava, Real je juče oštro demantovao navode da su oni prisilili Kristijana da potpiše sporazum o ćutanju sa Katrin Majorgom, ali portugalski list "Korejo de Manja" koji inače nije u dobrim odnosima sa Ronaldom, je poručio Perezu da ih tuži slobodno i da imaju dokaze.

Isto to je poruka "Špigela" Kristijanovim advokatima, da imaju jasne i proverene papire kada je sporazum između fudbalera i devojke u pitanju, i da su njihovi izvori pouzdani.

Ronaldo se vratio u Torino, nastavio sa treninzima, poručio je da je spreman da svedoči video linkom kada god to policija u Nevadi bude htela. On će izneti svoju verziju priče koja se u mnogome razlikuje od one koja se pojavila u novinama.

O čemu se radi?

Prvo, Ronaldo je već demantovao da je o bilo kakvoj prinudi bila reč, a italijanski mediji su se jasno stavili na njegovu stranu, jer se nikada nagodba između slavne ličnosti i devojke koja ga optužuje za silovanje nije završila tako niskom nagodbom.

Gospođica Majorga tvrdi da je bila povređena i šokirana, neiskusna i da nije imala prave advokate, pa je potpisala dokument, međutim, u međuvremenu su se pojavile neke nove informacije.

"Korijere delo Sport" prenosi neproverene navode da su se posle onoga što se dešavalo u sobi i što ostaje između Majorge i Ronalda, vratili zajedno u diskoteku. Ako je ovo istina, onda je jasno da je reč o najobičnijoj uceni.

Uz to, prema dokumentima, Ronaldo se izvinio devojci jer nije koristio kondom i obećao da će joj postati nalaze da nije HIV pozitivan, ko bi to uradio posle silovanja?

I na kraju, ko će biti svedoci?

Ako su u pitanju samo Ronaldov brat i rođak, jasno je da se njima ne može verovati, ako budu tvrdili da je u pitanju bio dobrovoljni seks.

Da li tužilaštvo ima dokaze?

Devojka nijednom nije spomenula Ronaldovo ime kada se uplakana pojavila u stanici sutradan, šta je još to što tereti Kristijana. Ključ je po advokatima gospođice Majorge potpisan sporazum, gde se opet pojavljuje pitanje, zbog čega je uzela tako mali novac, Ronaldo je potpisao ugovor sa Realom u to vreme od 12 miliona dolara po sezoni.

Bilo kako bilo, deluje kao rat svih protiv svih, ali ako zaista postoji dokaz da se vratila u diskoteku i nastavila sa zabavom, to će stvari okrenuti naglavačke, samo što će onda Portugalac verovatno na ime odštete zaraditi ogroman novac od medija.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari