Ronaldo - Rat "svih protiv svih", da li je ovo ključni dokaz koji će ga osloboditi krivice?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.10.2018.
10:49
Izvor: Sportske.net

Novi preokret, Ronaldo će svedočiti, ali izgleda da u celoj priči postoji novi detalj koji će srušiti optužnicu...

EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas
EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Priča o Ronaldu ne jenjava, Real je juče oštro demantovao navode da su oni prisilili Kristijana da potpiše sporazum o ćutanju sa Katrin Majorgom, ali portugalski list "Korejo de Manja" koji inače nije u dobrim odnosima sa Ronaldom, je poručio Perezu da ih tuži slobodno i da imaju dokaze.

Isto to je poruka "Špigela" Kristijanovim advokatima, da imaju jasne i proverene papire kada je sporazum između fudbalera i devojke u pitanju, i da su njihovi izvori pouzdani.

Ronaldo se vratio u Torino, nastavio sa treninzima, poručio je da je spreman da svedoči video linkom kada god to policija u Nevadi bude htela. On će izneti svoju verziju priče koja se u mnogome razlikuje od one koja se pojavila u novinama.

O čemu se radi?

Prvo, Ronaldo je već demantovao da je o bilo kakvoj prinudi bila reč, a italijanski mediji su se jasno stavili na njegovu stranu, jer se nikada nagodba između slavne ličnosti i devojke koja ga optužuje za silovanje nije završila tako niskom nagodbom.

Gospođica Majorga tvrdi da je bila povređena i šokirana, neiskusna i da nije imala prave advokate, pa je potpisala dokument, međutim, u međuvremenu su se pojavile neke nove informacije.

"Korijere delo Sport" prenosi neproverene navode da su se posle onoga što se dešavalo u sobi i što ostaje između Majorge i Ronalda, vratili zajedno u diskoteku. Ako je ovo istina, onda je jasno da je reč o najobičnijoj uceni.

Uz to, prema dokumentima, Ronaldo se izvinio devojci jer nije koristio kondom i obećao da će joj postati nalaze da nije HIV pozitivan, ko bi to uradio posle silovanja?

I na kraju, ko će biti svedoci?

Ako su u pitanju samo Ronaldov brat i rođak, jasno je da se njima ne može verovati, ako budu tvrdili da je u pitanju bio dobrovoljni seks.

Da li tužilaštvo ima dokaze?

Devojka nijednom nije spomenula Ronaldovo ime kada se uplakana pojavila u stanici sutradan, šta je još to što tereti Kristijana. Ključ je po advokatima gospođice Majorge potpisan sporazum, gde se opet pojavljuje pitanje, zbog čega je uzela tako mali novac, Ronaldo je potpisao ugovor sa Realom u to vreme od 12 miliona dolara po sezoni.

Bilo kako bilo, deluje kao rat svih protiv svih, ali ako zaista postoji dokaz da se vratila u diskoteku i nastavila sa zabavom, to će stvari okrenuti naglavačke, samo što će onda Portugalac verovatno na ime odštete zaraditi ogroman novac od medija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 12.10.2018
15:01

Skoro sam pisao da nije otišao iz Real ovo mu se ne bi desilo jer Real ima mnogo veći uticaj i u stanju je da zaštiti svoje fudbalere i ovo je čist dokaz.Juventus nema uticaj i veze van Italije kao sto Real Madrid ima u i van Spanije.Dalje smatram da je Ronaldo nevin i smatracu tako dok se ne dokaze suprotno.O njemu se može reci dosta toga i da je narcis,egoista,sebičan ali ne vjerujem da je silovatelj.Ovo je čista hajka jer je gospodjica svesna da je na uslovnoj i da mu preti zatvor pa ovim stvarima hoće da izvuče puno vise novca od njega.

avatar
PazzaInter
Friday, 12.10.2018
14:32

Ljudi je l iko veruje da jedan Kristijano Ronaldo za kojim zene balave mora da siluje neku tamo devojku i time rizikuje celu karijeru?

avatar
Badr Hari
Friday, 12.10.2018
13:58

Tužilaštvo nema nikakve dokaze, al' zato odbrana itekako ima: el clasico leyendas, insajder koji im je držao sveću. :D

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 13.10.2018
01:32

jel momce , a sta ti radis u svom zivotu osim sto se bavis tudjim ? bice kasno al ces shvatiti da si izgubio godine na sportskom sajtu trolojuci i baveci se nekim koga u zivotu nisi video. meni je iskreno zao da je tako

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 15.10.2018
07:01

brojis? statistika te zavarala . ja dnevno ni 20 minuta ne provedem na sajtu al za to kratko vreme i napisem komentare . samo 4 puta si ga pomenuo? dal si ikada sa tog profila napisao komentar koji se ne odnosi na njega ( ko zna koliko sa drugih pises)

avatar
Badr Hari
Saturday, 13.10.2018
20:20

Hahaha, samo u poslednjih 7 dana (da ne idemo dalje, jer je mnogo veća razlika) ja sam napisao sve ukupno 11 komentara, a ti ravno 22 komentara, dakle 2 puta više. :D Pri tome sam samo 4 puta pomenuo tvoga idola, a ti 12 puta, dakle 3 puta veća razlika? Imaš li još nešto da mi kažeš o 'bavljenju' tuđim životima? :D:D:D

avatar
Dalibor Bobinjo
Friday, 12.10.2018
13:27

Ja sam se već prijavio da budem svedok, meni se može verovati... :D

avatar
magister
Friday, 12.10.2018
11:28

Pobornik sam za drakonske kazne za svako nasilje. Nasilnike se mora socijalizovati, a to znači odučiti od ideje da nasilno rešavaju nesporazume ili još gore, da nasilno prinuđavaju ljude da rade što inače ne bi, a tu je silovanje svakako najteži oblik takvog nasilja. Ovde međutim miriše na iznudu i prevaru. Ali ako jeste silovao, ne treba samo da plati, već da ide u zatvor.

avatar
Logika i argumenti
Friday, 12.10.2018
11:23

Ja u prodavnici,trafici ili restoranu kada ne pazarim jedino platim ako sam napravio neku stetu jer za bacanje para nemam luksuz....Verujem da decak sa Madeire koji je odrastao u skromnim uslovima takodje deli moj mentalitet....Salu na stranu ko zna sta je tu bilo ali cim je nesto placeno da se cuti znaci da je neka radnja tu u pitanju...Ova likusa deluje prosecno normalno pa ako nije placao onim izopacenim hiltonima i kardasijanima da cute zasto placa tamo nekoj nebitnoj devojci? Slicna prica je bila i za porez u spaniji svi ga kao brane a na kraju je bio kriv...

avatar
Friday, 12.10.2018
10:56

Jedini relevantan dokaz u celoj prici,jel on ovoj uplatio novac ili nije,ako je uplatio,ugasio je realno,a sto je najgore po njega ta riba je prijavila silovanje 2009.god potvrdili su iz Policije u Las Vegasu,pa je povukla optuzbu.