Ronaldo radi trbušnjake, Mesi u zatvoru, a on cepa roštilj...

  • Autor: Ivan Cvetković

  • 24. septembar 2018.

  • 16:56

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Dani Osvaldo je jedna vrlo živopisna ličnost što je dodatno potvrdio i u novom intervjuu.

Ronaldo radi trbušnjake, Mesi u zatvoru, a on cepa roštilj...
Foto: Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Nekadašnji fudbaler brojnih evropskih klubova Dani Osvaldo nije neko ko ulazi u kliše prosečnog fudbalera - reprezentativac Italije rođen u Argentini je ostavio fudbal u 31. godini jer je želeo da se bavi muzikom.

Sada je u opširnom intervjuu za špansku Marku pričao o tome kako izgleda živeti u fudbalskom svetu.

"Fudbalski svet nije bio više za mene, Kristijano Ronaldo je odlazio kući i radio po 150 trbušnjaka a ja sam pravio roštilj. Fudbal mi je dao priliku da pomognem svojoj porodici i da zaradim toliko da više nikada ne radim. Putovao sam svuda i upoznao mnogo različitih mesta i ljudi. To mi je promenilo život, ali i oduzelo slobodu koju ja moram da imam. Ne sporim, fudbal volim i dalje."

Ispričao je Osvaldo i interesantnu anegdotu dok je nosio dres Italije.

"Nekada sam pušio u trening kampu reprezentacije Italija, a selektor mi je tražio upaljač. Sa druge strane, Giljermo Skeloto me je izbacio iz Boke zbog toga što sam pušio. Dan nakon toga igrao sam fudbal sa prijateljima i umalo nisam umro, sve me je bolelo."

Uporedio je sebe i svoje navike u odnosu na one Lea Mesija.

"Da li bih voleo da sam Mesi? Ne. Voleo bih da igram kao on, ali on nema život, kao da je u zlatnom kavezu. On ne može da ode negde i popije piće na miru, možda to njemu nije bitno, ali meni jeste. On može da kupi najveći televizor na svetu, ali nikada ga neće koristiti jer nikada nije u dnevnoj sobi. On verovatno vozi Ferari bez obzira na činjenicu da živi 15 minuta od trening centra Barselone."

Ko ga je najbolje razumeo od trenera sa kojima je sarađivao tokom karijere?

"Najbolje me je razumeo Poketino kada sam bio u Espanjolu, u Sautemptonu kod njega je to bilo malo drugačije jer sam se i ja promenio u međuvremenu. Poketino mi je bio kao otac, ali najbolji trener je Antonio Konte - on je uvek u pravu! Uvek vidi stvari pre drugih."

"Imao sam tenzija sa Luis Enrikeom, ali to je zato što je on vrlo iskrena osoba i nikada vas ne bi slagao. On je trenerski genije, kao Gvardiola - kada igrate za njega imate osećaj da možete postići po šest golova na svakoj utakmici."

Kakav lik!
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari