Ronaldo priznao, Sari je ipak "gazda"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 17.11.2019.
20:11
Izvor: Sportske.net

Portugalac konačno progovorio o svom gestu koji je naljutio "bjankonere".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo nastavlja da rešeta za reprezentaciju. Ranije večeras je overio pobedu svog Portugala nad Luksemburgom 2:0 tako ostaviši našu reprezentaciju na trećem mestu gde ćemo plasman na naredni EURO morati da tražimo kroz baraž.

Ipak za Portugalca stvari ne idu najbolje u klubu iako ima veoma dobar učinak od šest golova na četrnaest odigranih utakmica. Ono oko čega se povela priča jeste gest Portugalca po zameni na derbiju sa Milanom u Seriji A kada je Ronaldo dosta iznervirano napustio stadion i produžio u svlačionicu.

Dugo su trajale polemiko oko toga da će svetska zvezda biti kažnjena zbog svojih postupaka, Ronaldo je dao svoje obrazloženje za portugalski O Žogo.

Ronaldo

"Zadnje tri nedelje igram sa ograničenjem. Svi znaju da ne volim kada me zamene, ali nema problema u mojoj gestikulaciji po izmeni. Pokušao sam da pomognem Juventusu igrajući povređen. Niko ne voli da bude zamenjen, ali razumem zašto, nisam bio najbolji u te dve utakmice. Nisam bio na 100 posto", izjavio je Portugalac posle pobede nad Luksemburgom.

Ronaldo je prvo zamenjen protiv Lokomotive u Moskvi da bi Sari ponovio svoj postupak i par dana kasnije u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 17.11.2019
21:50

samo nervira harija,stefmajstera i neuspelog talenta fk polet dorcol logiku i argumenti... sad ce da mu se osvete dugim besedama od komentara zbog upropascenog detinjstva. a svakog ko ih bude podsetio na tuzno detinjstvo bice brutalno kaznjen sa gomilom minusa sa njihovih mnogobrojnih profila.