Ronaldo ponovio poruku za Atletiko, malo ko mu veruje, Juve 12. marta završava sezonu? Velike promene...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.02.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net

I posle meča besni Ronaldo ponovio ono što i na terenu, uz pretnju za Atletiko. Italijanski mediji fatalistički raspoloženi, niko ne veruje u "remuntadu". Alegri prvi na udaru...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Posle meča Kristijano Ronaldo je načinio isti gest kao i na utakmici.

"Imam pet titula prvaka Evrope, Atletiko nijednu", rekao je Portugalac.

On je bio iznerviran ne toliko pesmama i prozivkama da je lopov zbog utaje poreza koliko nekim povicima koji su se ticali porodice i prema nekim informacijama bolesne majke. Ali, to su individualni slučajevi, mnogo nervozniji Portugalac je bio zbog svoje igre, a na kraju, jedan je od krivaca za drugi gol Godina koji bi verovatno mogao da odluči putnika u četvrtfinale.

"Vidimo se u Torinu, nije kraj", procedio je Portugalac kroz zube, ali malo ko veruje u moć Juventusa da okrene rezultat.

Ronaldo


Jednostavno, Atletiko im je održao lekciju, ne samo iz fudbala, već borbenost i požrtvovanja.

"Nije istina da smo ih potcenili, delovali smo loše jer su oni bili dobri", kaže Alegri koji veruje u preokret.

Mediji mu zameraju mnogo toga, od same činjenice da je insistirao na Pjaniću koji je jedva stajao do bolesti, do Aleksa Sandra, odnosno toga što nije igrao Kanselo. Na kraju je pravio, po njima loše izmene, izvukao Dibalu, umesto Mandžukića koji nije pipnuo loptu.

VAR je spasio Juve, mada je oba puta presuda bila ispravna. Što se tiče drugog gola, nije bilo faula na Bonućijem.

"Ustani odmah", urlao je sudija Cvajer na štopera Juventusa koji je prelako pao, gol je regularan.

Juventus nikada nije stigao iz pet puta 0:2 u revanšu, moraće zaista da napravi podvig pogotovo protiv Atletika koji je majstor za branjenje rezultata.

Juventusova sezona bi mogla da se završi u martu, jer posle toga ne ostaje ništa. Osma titula je manje-više obezbeđena, iz kupa su ispali, a mnogi veruju da je ovo poslednja sezona za Alegrija i da će ga zameniti Zidan.

Klub će izgubiti novac eliminacijom u osmini finala, sigurno da će se to odraziti i na tim, ne prodajom zvezda, već smanjenim ulaganjem u nova pojačanja.

Nije problem u kvalitetu, već pristupu, za Italiju su kao i obično prejaki, ali u Evropi mnogo toga škripi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 21.02.2019
14:21

Lako je njemu da preti kada zna da će Atletiko biti brutalno pokraden u Torinu. Kada su ovako pokradeni u Madridu (inače bi bilo 3-4 razlike) najmanje što očekujem je penal za Juve u prvih 15-20 minuta i jedan isključen igrač Atletika do kraja poluvremena. Izmišljeni faulovi na 16-17m od gola Oblaka i prekidanje kontranapada Atletika zbog faula se podrazumevaju, a ako i to ne bude dovoljno biće još jedan penal, makar i u sudijskoj nadoknadi. Sa druge strane bilo koji gol Atletika (ako ga bude) biće poništen kao neregularan. Kao što nemam dilemu da je Atletiko jači i bolji, tako nemam dilemu ni da Juve ide dalje, jer marketing izlizanog neće dozvoliti ništa drugo.

avatar
RokerSantaKruz
Thursday, 21.02.2019
14:04
avatar
Thursday, 21.02.2019
14:03

a koliko imaš pošteni ,osta ruka dole

avatar
Don Andres
Thursday, 21.02.2019
13:54

Rijetko ljigav covjek.. zao mi je juventusa ali se neizmjerno radujem njihovom sinocnjem porazu upravo zbog izlizanog

avatar
Ronaldo9
Thursday, 21.02.2019
13:48

Atletiko zasluzeno pobijedio,Juve nikako sredine nije imao,Pjanic los,Matuidi katasrofa ne moze s loptom da se sastavi,Mandzukic nije dobio ni jednu korisnu loptu,Alegri izvodi Dibalu jednog od najboljih pojedinaca.

avatar
Skoljka
Thursday, 21.02.2019
13:26

Jadni Pepe, nema vise sudija da mu osvajaju ligu sampiona 🤣

avatar
FCPartizan1970
Thursday, 21.02.2019
12:30

Tako je bilo i posle onih 3:0 sa Real Madridom pa znamo svi kako je zavrsen taj revans

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 21.02.2019
18:33

Slažem se, ali ipak Atletiko ima daleko bolju odbranu od Reala... 😉 A ako se Juve bude preterano otvorio biće prostora za Grizmana i Moratu koji će im dati bar jedan gol sigurno!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 21.02.2019
12:08

Ja verujem ! Ako odigramo kako sto su oni odigrali na prvi mec !

avatar
Steffmajster
Thursday, 21.02.2019
11:24

nemas druskane ti 5 titula, vec tim, zato sto fudbal nije individualni sport... tako da ne budi seljacina prosta

avatar
Red blood
Thursday, 21.02.2019
11:22

Jedan dan se pise da su favoriti za osvajanje LS,a odmah posle jednog poraza da mnogo toga skripi u LS.Generalno,Juve je tamo u novembru i decembru sjajno delovao..od tad kao da su u velikom padu forme.

avatar
Z
Thursday, 21.02.2019
11:19

Ovim tekatom Juve kao da je vec prezaljen....situacija jeste teska, protivnik jak....ali u tome i jeste lepota fudbala...setite se PSGa prosle godine, Milana u finalu u Istanbulu.....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.02.2019
11:11

S tim sto moram da priznam da Barzalji ipak nije napravio penal u onom duelu sa Ikardijem u 2p, ali, svejedno, kriterijum sudjenja je bio kriminalan.

avatar
ForzaJuve
Thursday, 21.02.2019
10:59

Naravno da je Alegri prvi na udaru. Ekipa deluje bezidejno, bez volje u nekim momentima. Nema taj neki lični opis, stil igre, po kojem bi se prepoznavala. Mnogo toga je ove sezone izvučeno na individualni kvalitet igrača, to je činjenica.
Zasmetalo mi je ono Čolovo "češkanje" sinoć (znate već gde i po čemu), ali to upravo opisuje snagu i mentalitet njegovog tima i njega samog. Ljudi koriste sva sredstva, ginu, bore se, ne bi li pobedili. Ne deluje to uvek lepo, ali im prolazi, pogotovo u ovakvim mečevima.
Nije naravno još sve gotovo, ima još 90 minuta, ali sa pristupom igri kao sinoć i samom igrom, Juve nema mnogo šansi. Potrebno je čudo, nadam se da će se i desiti! FORZA JUVE!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.02.2019
10:56

Nema on pet LS nego tri, a Atletiko ima jednu, i to onu iz 2016. Sadasnji klub ce mu uzeti 6. titulu u poslednjih sedam sezona, a ne 8. uzastopnu.

avatar
Don Carlo
Thursday, 21.02.2019
10:49

Biće žestoko

avatar
UGASICE SE partizai
Thursday, 21.02.2019
10:38

Da li bi novinar mogao da objasni kako ce to Juventus izgubiti novac,ako ispadne,sem ako se ne misli koliko bi uzeli novca da osvoje LS,ali na to NIJEDNA osoba koja vodi finansije ne racuna! Samim tim,Juve je vec zaradio od LS,a da dodje do polufinala uzeli bi samo 10m vise,sto je smesno i nista ne znaci.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 21.02.2019
20:43

uzece ono sto se oduzme zvezdi ah ha