Ronaldo opet odbio, ni za živu glavu sa Perezom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.12.2018.
20:16
Izvor: Sportske.net

Povratak za Portugalca ne dolazi u obzir.

Epa/Juan Carlos Hidalgo
Epa/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je letos napustio redove madridskog Reala, pojačao je Juventus u transferu vrednom oko 100 miliona evra.

Jasno je da ta svota ne predstavlja njegovu realnu vrednost na tržištu, ali Real nije imao mnogo izbora, odnosi predsednika Pereza i Portugalca su postajali sve gori, prvi čovek "Los Blankosa" jednostavno nije želeo da poveća primanja najboljem fudbaleru sveta za minule dve godine, pa je na kraju rastanak bio jedini izbor.

Od kako je prešao u Torino, Kristijano Ronaldo se nije vraćao u špansku prestonicu.

Ipak, nije nemoguće da će Liga šampiona spojiti njegov sadašnji i bivši klub, u tom slučaju neće imati izgovor.

I dok sudbinu ne može da određuje, može da odbije priliku da se pojavi na finalu Kopa Libertadores, koji će se igrati devetog decembra na "Bernabeu", zbog bezbednosnih razloga.

Duel ljutih argentinskih rivala Boke i Rivera je izmešten iz Južne Amerike zbog nereda pred revanš susret na "Monumentalu", kao što smo napisali za par dana sa "Superklasiko" igra u španskoj prestonici, na stadionu Reala.

Bilo je priče da će se na tribinama jednog od najpoznatijih svetskih stadiona naći i Kristijano Ronaldo, on je navodno zajedno sa Lionelom Mesijem dobio poziv od Španske Fudbalske Federacije da prisustvije susretu, trebalo je da sede jedan pored drugog u loži.

Ali, Portugalac je ljubazno odbio poziv, kako su izvori preneli listu "AS", "još je rano za njegov povratak na Bernabeu".

Što se tiče samog "Superklasika", iz dana u dan se stiče sve veći osećaj da će atmosfera na koju smo navikli pred ovako velike utakmice izostati, OVDE pročitajte i zašto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 06.12.2018
23:06

Tako je kralju. Zivim za sastavljanje reala i juventusa u ls. Zivim za taj dan. Bice hvatanja za glavu polako samo

avatar
xenon 1989
Friday, 07.12.2018
03:59

Sjajno bi bilo da se sastanu negde u 1/4 finalu, da opet sudi Oliver i pokaže na belu tačku u 93. minutu, pa da uživam sutra čitajući da li je bio penal ili ne i da li je Juve oštećen ili ne... :D

avatar
Friday, 07.12.2018
12:16